Menu +

HBR-TRE 5:3: Třebíč v utkání prohrála, úspěšná byla jen v nájezdech

Reportáže
T ř e b í č - Další přípravné utkání odehráli hráči Horácké Slavie v Havlíčkově Brodě. Ani tentokrát se však nedočkali vítězství a z ledu soupeře si odvážejí prohru v poměru 5:3. Druhou branku Třebíče vstřelil obránce Pavel Bulička. V samostatných nájezdech, které po utkání následovaly v sérii po pěti hráčích byli hosté úspěšnější, když dvakrát skórovali, zatímco domácí Rebelové Valenta v třebíčské kleci nepřekonali ani jednou.
Sdílejte článek
 
přát., pátek 18.8.2006
HBR HBR
5:30:0, 2:1, 3:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: Oberreiter, Bulička, Dolníček. Vyloučení: 10:11, navíc Oberreiter (Třebíč) 5 + OT do konce utkání. Využití 1:1. Střely na branku: 27:24.
Sestavy
BK Havlíčkův Brod:
SK Horácká Slavia Třebíč: Valent (Ludvík R.) - Dvořák, Šefčík - Sláma, Bulička - Hrbáček, Rehák - Sedláček, Pálka - Laš, Oliva, Nahodil - Pelán, Dolníček, Korotvička - Čech, Zahradník, Handlovský - Oberreiter, Sobotka, Přibyl.




Ohlasy trenérů

Jiří Otoupalík -Třebíč: V dnešním utkání jsme hráli velmi nedisciplinovaně. Třikrát jsme hráli oslabeni o dva hráče. Náš největší problém ale je, že nejsme schopni vstřelit branku a dostat se v zápase do vedení. Pak za nerozhodného stavu inkasujeme. Když už se nám povedlo vyrovnat na 3:3, přišla zbytečná chyba, kdy obránce nevyhodil puk z pásma a dostali jsme branku na 4:3. Říkám zcela otevřeně, že z některých hráčů jsme velmi zklamaní.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024