Menu +

HBR-TRE 2:5 - I napodruhé Rebelové poraženi

Reportáže
T ř e b í č - Osmou výhru v přípravě si připsali hokejisté Horácké Slavie v brodské Kotlině, kde přehráli domácí Rebely v poměru 5:2. Střelecký účet zápasu načal Martin Čech, kterému přihrával Jakub Krätzer, jenž si v utkání připsal ještě jednu asistenci, a to u druhé branky zápasu. Slavisté tak vystavili skvělou pozvánku svým příznivcům na první mistrovský zápas, jenž je na programu už příští středu v Brně a na který se můžete s Fan Clubem vypravit autobusem.
Sdílejte článek
 
přát., středa 5.9.2007
HBR HBR
2:50:2, 0:1, 2:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 43. Kreuzer (Malát), 50. Němec (Kubeš, Jelínek) - 2. Čech (Krätzer), 7. Oliverius (Krätzer), 40. Dolníček (Roháčik), 52. Zahradník (Matušík, Kubica), 53. Bulička (Dibelka). Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:5.
Sestavy
BK Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Pavlík, Vyhlídal, Staněk, Procházka, Borůvka, Šulc, Jelínek, Kadlec - Kubeš, Malát, Holec - Třetina, Čermák, Varga - Endál, Dušátko, Kreuzer - Jonáš, Florián, Ondráček - Němec.
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák (Nedvídek) - Čuník, Bulička, Roháčik, Dvořák, Sláma B. , Sláma L. , Kaláb, Pálka - Přibyl, Dolníček, Dibelka - Čech, Oliverius, Krätzer - Matušík, Zahradník, Kubica - Burian V. , Bula, Burian J.




Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík

Roman Mejzlík - Třebíč: "V utkání jsme měli výborný začátek. Měli jsme velmi dobrý pohyb a navíc jsme dali rychlou branku, která nás uklidnila. V první třetině jsme měli i další šance, které jsme ale neproměnili. Druhá třetina byla rozkouskována častými vyloučeními. Přežili jsme i víc jak minutu dlouhé oslabení pět na tři. Velmi dobře zachytal Filip Luňák. Vedli jsme 3:0, ale najednou to bylo 3:2, i tuto situaci jsme však zvládli a v závěru zápasu jsme dokázali dát ještě dvě branky a utkání jsme zaslouženě vyhráli. Podle mého názoru jsme hráli dobrý, kombinační hokej a byli jsme lepším celkem. Jsme spokojeni jak s útočníkem Jakubem Krätzerem, tak obráncem Matějem Cuníkem, který neměl lehkou pozici. Do zápasu naskočil s úplně cizím týmem po příjezdu z Prahy, ale situaci zvládl. Teď je na vedení klubu, zda jejich působení u nás dotáhne do konce."

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024