Menu +

MDO: TRE - TAB 8:7 - Třebíčští porazili favorita brankou v poslední minutě

Reportáže
T ř e b í č - Mladší dorost přivítal na svém ledě favorizovaný tým Tábora, jenž v tabulce bojuje s Pardubicemi o první místo. Utkání odstartovali lépe hosté, ale Třebíčští stihli do konce první třetiny srovnat na 3:3. Druhou část hosté potvrzovali svou dobrou formu a dvěma brankami naklonili misky vah na svou stranu. Jenže ve třetí třetině byli produktivnější Třebíčští, kteří nasázeli Kohoutům z Tábora pět branek. Ta poslední, vítězná z hole Zdeňka Vedrala (na fotografii) navíc padla v poslední minutě a hosté už na ni nenašli odpověď. Zápas tedy skončil výhrou třebíčského týmu, který si ji za obětavou hru až do posledních vteřin zápasu zasloužil.
Sdílejte článek
 
11.kolo, sobota 4.11.2017
TRE TRE
8:73:3 0:2 5:2
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 8. Doležal (Spilka), 18. Svoboda A., 19. Svoboda A. (Doležal, Spilka), 46. Vedral (Hrnčíř), 48. Doležal (Dvořák), 54. Spilka (Koňařík), 55. Spilka (Růžička), 60. Vedral (Spilka). Vyloučení: 3:6. Využití: 1:0. V oslabení: 1:1.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč:
HC Tábor:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: "V první třetině jsme pustili hosty do dvoubrankového vedení. Naštěstí se nám podařilo do konce první části skóre srovnat. Hra ve druhé části se nám moc nedařila a soupeř naše chyby potrestal dvěma góly. V poslední třetině jsme ztrátu smazali a šli poprvé v utkání do vedení. S velkým kusem štěstí jsme zvládli přestřelku v závěru utkání a vydřeli důležité 3 body. "

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024