Menu +

Sdílejte článek
 
32.kolo, neděle 11.2.2018
TRE TRE
4:5sn2:0, 2:2, 0:2
LMS LMS
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Bednář (Libor Dvořák), 9. Bednář (Mojdl), 21. Libor Dvořák (Válek), 32. Libor Dvořák (Nejedlý) – 25. Vytlačil (Voříšek, Bláha), 26. Večeřa (Vytlačil), 49. Čapek (Bláha, Leksa), 54. Voříšek (Vytlačil), rozhodující nájezd: Bláha. Rozhodčí: Ondráček – Erat, Horký.. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Škrdlová, Viskot, Kameník, Marek, Vlk, Lukáš Dvořák - Libor Dvořák, Válek, Kotačka, Mojdl, Vedral, Pavelka, Nejedlý, Makovička, Průša, Bednář, Svoboda.
HC Litomyšl:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK Horácká Slavia Třebíč: "„Dopředu jsme věděli, že soupeř je fyzicky vyspělý a to se také potvrdilo. My jsme se dostali do tříbrankového vedení a mohlo se zdát, že máme utkání jasně pod kontrolou. Soupeř ale každou minutu bojoval a chtěl se do zápasu ještě dostat, což se mu nakonec povedlo, když nám začal stahovat tříbrankové vedení. Nám se ještě podařilo přidat čtvrtý gól, ale v průběhu třetí třetiny jsme dostali dva góly, na které jsme jim nahráli sami, bohužel. Silnou stránku soupeře jsme dokázali eliminovat, ale naší nedůsledností a lehkovážností jsme jim dva góly darovali. Nájezdy jsou loterie, my jsme dali jen gól, soupeř dva, a proto bere bod navíc zaslouženě"

Podobné články