Menu +

Sdílejte článek
 
23.kolo, sobota 24.2.2018
TRE TRE
9:32:0, 4:0, 3:3
PEL PEL
Statistiky
Branky a nahrávky: : 3. Ježek, 18. Adam Svoboda I. (Spilka), 27. Spilka (Adam Svoboda I.), 29. Adam Svoboda II. (Kotačka, Jurda), 40. Čtveráček (Dolníček), 40. Kotačka (Hrnčíř), 43. Bartoš (Kotačka), 49. Kotačka (Přidal), 51. Přidal (Kotačka) – 48. Hejm (Vašíček), 52. Hejm (Glejtek), 59. Březina (Vašíček). Rozhodčí: Mezlík – Erat, Marek. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 35.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: P. Svoboda – Šplíchal, Šinkovský, Ježek, Vildomec, Linhart, Bobrovský, Strnad – Přidal, Dolníček, Kotačka, Čtveráček, Hrnčíř, Bartoš, Maštalíř, Adam Svoboda II., Jurda, Spilka, Adam Svoboda I.
HC Lední Medvědi Pelhřimov:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - SK Horácká Slavia Třebíč: „Do utkání jsme nastoupili se všemi hráči. Zvolili jsme variantu hrát na dva útoky a dvě obrany v první polovině zápasu. Teprve potom jsme pustili do hry další dvě lajny. Chtěli jsme, aby hráči byli pořád v tempu a vyzkoušeli si náročnější způsob hry, rychlé střídání. Podařilo se nám rychle vstřelit branku. S tímto soupeřem jsme v sezoně hráli v podstatě stejné zápasy. Skóre postupně narůstalo v náš prospěch. V poslední třetině jsme dostali zbytečné góly, když jsme si v předbrankovém prostoru nepokryli hráče. Spoustu dalších šancí jsme neproměnili. Do utkání jsme nasadili i dva starší žáky ročníku 2004, kteří v podstatě odehráli, co jsme od nich čekali a dali góly. Takže jsme s jejich nasazením byli spokojení."

Podobné články