Menu +

TRE-HBR 2:6 Na Třebíč si troufají i druholigové týmy

Reportáže
Druholigoví hokejisté extřebíčského trenéra Kamila Pokorného jistě netušili, že Horácké Slavii uštědří debakl v podobě šesti branek. I Třebíčští jistě chtěli odčinit ostudu, kterou si přivezli ze Skalice, ale protože se stále potýkají s obrovským problémem v podobě nedostatku brankářů, nemohl výsledek dopadnout jinak. Nejlepšími třebíčskými hráči byli Holý s Olivou (na snímku), kteří vsítili dva čestné úspěchy domácích.
Sdílejte článek
 
přát., pátek 22.8.2003
TRE TRE
2:60:3, 1:3, 1:0
HBR HBR
Statistiky
Branky: 35. Holý (Žiška), 53. Oliva (Mazanec) – 3., 13. Klepetko, 8. Zmrhal, 25. Cachnín, 32. Kubát, 40. Holík. Rozhodčí: Caha – Prokeš, Vácha. Vyloučení: 6:9 navíc Zmrhal a Domkář (oba HBR) 10 min. OT. Využití: 2:0. Oslabení: 0:1. Diváků: 200.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Kousal (25. Ludvík) – Kříž, Hrbáček, Suchý, Sedláček, Kališ, Mazanec, Pecka, Dusík – Holý, Žiška, Fryauf – Hrůza, Dolníček, Kaňka – Topol, Sobotka, Oliva – Mráz, Zahradník, Caha.
BK Havlíčkův Brod: Stráník – Novák, Zmrhal, Včela, Roháčik, Meloun, Heřmanský, Vomela, Bercínek, Domkář – Woš, Kubát, Cachnín – Fink, Svoboda, Žák – Holík, Blažek, Gron – Třetina, Včela, Krajíček – Klepetko, Štraus.

Komentář k zápasu

Smolný den pro třebíčského gólmana Kousala začal brankou Klepetka, který již ve 3. minutě dorazil puk za brankářova záda. Kousalova nejistota Rebely jen povzbudila, což potvrdili brankou v oslabení z 8. minuty, kdy mladého brankáře z dálky překonal Zmrhal. Ani zde nebyl všem dnům konec, o pět minut později Krajíček skvěle namazal Klepetkovi, jenž zvýšil již na 3:0 pro hosty. Domácí měli také několik šancí, ale všechny šly buď mimo bránu, anebo skončily na výborném brankáři Stráníkovi. Třebíčští navíc nevyužili velikou příležitost v podobě přesilovky 5 na 3, kterou hráli na konci úvodní třetiny.

Šaráda pokračovala i v druhé části – hned v její páté minutě puk za Kousalova záda propasíroval Cachnín. Další útrapy již Kousal odmítl snášet a nechal se vystřídat mladičkým Radimem Ludvíkem. Jenže ani ten nemohl situaci zvrátit, zvláště když se před ním ve 32. minutě objevil zcela volný Kubát, který se v situaci "Kam to chceš?" prostě nemohl mýlit – 0:5. O tři minuty později se konečně alespoň trochu mohli zaradovat i domácí, když Holý využil přesilovku. Poslední branka ve druhé třetině padla půl minuty před sirénou, když Holík prostřelil Ludvíkovy betony.

V závěrečném dějství se hra již pouze dohrávala. Led se však někdy spíše měnil v zápasiště, což dokazuje celkem 36 trestných minut, které hlavní rozhodčí hráčům obou celků udělil. Při jedné z přesilovek se prosadil Oliva, jenž však už pouze kosmeticky upravil výsledek. Konečné skóre tedy znělo 6:2 ve prospěch hostů.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024