Menu +

PRO-TRE 2:3 - Po dvou nezdařených zápasech konečně zavládla spokojenost

Reportáže
Kvůli informačnímu šumu byl zápas v Prostějově zahájen oproti třebíčským předpokladům až o hodinu později, tedy v 18:00. Hosté chtěli smazat špatný dojem z posledních utkání a zpět získat ztracené sebevědomí, domácí však nechtěli prodat kůži lacino. V utkání sice vedli už 2:0, ale třebíčští hokejisté nakonec zlepšeným výkonem nepříznivý stav otočili ve svůj prospěch.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 26.8.2003
PRO PRO
2:31:0, 1:2, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 15. Sedlák (Kašík, Šakarov), 24. Procházka (Černý M.) - 25. Fryauf (Kališ, Holý), 35. Mráz (Sobotka), 54. Lála (Kaňka).
Vyloučení: 7:12, z toho Kališ 10 min OT.
Sestavy
LHK Jestřábi Prostějov: Piterka - Vlček, Karlíček - Světlík, Sedlák - Zátopek, Chvojka - Šeda, Přikryl - Strait, Procházka, Černý - Hradecký, Kašík, Šakarov - Smejkal, Stejskal, Appel - Jelínek, Šimo, Smékal.
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák - Kříž, Kališ - Suchý, Pecka - Mazanec, Hrbáček - Sedláček, Dusík - Holý, Žiška, Fryauf - Lála, Dolníček, Kaňka - Mráz, Sobotka, Oliva - Topol, Zahradník, Hrůza.

Komentář k zápasu

V první třetině se hra přelévala nahoru, dolů. Domácím se podařilo vstřelit v 15.minutě první gól. Po nástupu do druhé třetiny zvýšili na 2:0. Od této chvíle se však Třebíčští vzepnuli k lepšímu výkonu. Minutu po inkasované brance snížil Fryauf v přesilové hře na 1:2 a ve 35. minutě srovnal Mráz na 2:2. Do úvodu třetí třetiny nastupovali s větší chutí do zápasu, což vyústilo ve třetí gól v prostějovské brance, který vsítil v 54. minutě třebíčský Lála.

Vedoucí mužstva pan Luděk Popela nám odpověděl na otázku, zda je s výkonem mužstva spokojen:
Po dvou špatně odehraných zápasech jsme s výkonem určitě spokojeni. Sebevědomí nám šlo nahoru, velmi dobře nás podržel i brankář Luňák, který zachytil i trestné střílení, které na nás bylo nařízeno v čase 19:22. Gólman nájezd perfektně vykryl.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024