Menu +

Na Hané uhrála Horácká Slavia remízu

Reportáže
T ř e b í č - Čtvrtým soupeřem Horácké Slavie v přípravě na nový prvoligový ročník byl celek HC Olomouc. Na nepříliš kvalitním ledě dokázali třebíčští hokejisté také zásluhou Ondřeje Látala, který vstřelil jejich jedinou branku, remizovat 1:1. V brance Třebíče dostal znovu příležitost nový muž v sestavě, Filip Šindelář.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 9.8.2005
OLO OLO
1:11:1, 0:0, 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky: 5. Ministr (Malkus) - 7. Látal (Čech).
Sestavy
HC Olomouc: Tihlář - Šafařík, Hruška, Bartoň, Kříž, Vlček, Faltýnek, Paška, Světlík - Rak, Najdek, Žajgla - Malkus, Ministr, Frieb - Vávra, Karný, Smejkal - Bouz, Čuřík, Šimo.
SK Horácká Slavia Třebíč: Šindelář - Sláma, Hrbáček, Šefčík, Rehák, Bulička, Ščerban, Lučka, Dvořák - Pelán, Sobotka, Přibyl - Laš, Čech, Látal - Fryauf, Zahradník, Caha - Topol. Culka, Pešek.

Komentář k zápasu

Od začátku přípravného klání se hrál pouze průměrný hokej. Domácí Olomouc, která v letním období pouze se svými soupeři remizuje, toužila před domácími příznivci konečně uspět. V brance Třebíče dostal znovu přednost Filip Šindelář, který se v úvodu klání ukázal v dobrém světle, když efektním zákrokem zneškodnil Milana Ministra. Ten si na hostujícího gólmana počíhal o pár vteřin později, přesněji v 5. minutě, když krásnou střelou pod horní tyč otevřel skóre zápasu.

Netrvalo dlouho a ke skórování se nedechli také hokejisté z Vysočiny. Pěknou akci předvedl Ondřej Látal, který zpoza branky našel skulinku mezi chrániči brankáře Tihláře. Po rychlých brankách se hokejisté na obou stranách mírně ukolébali a hokej zabředl do průměrné úrovně. Více ze hry měli domácí hokejisté, ale jejich nepřesná muška držela stále ve hře také Horáckou Slavii.

Když dvě minuty před závěrečným hvizdem zlikvidoval Šindelář fantastickým zákrokem útočníka Michala Raka, jenž v bezprostřední blízkosti zkoušel oklamat strážce svatyně kličkou, bylo jasné, že se oba soupeři rozejdou smírně. Po dvou nevydařených zápasech tedy hráči Třebíče opět zabrali a z Hané si odvážejí remízu 1:1.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024