Menu +

TRE - KOM 1:1: V mimořádně tvrdém utkání braly týmy remízu

Reportáže
T ř e b í č - K odvetnému přípravnému utkání přijela do Třebíče brněnská Kometa, ta po dvou vítězství se Skalicí a Havlíčkovým Brodem pomýšlela na další skalp i dnes. Nutno však dodat, že Kometa ještě nikdy v Třebíči nevyhrála. Utkání provázela častá vyloučení a rozhodčí Drobílek poslal tři hráče předčasně pod sprchy. Za domácí se trefil pouze Martin Čech, za hosty vyrovnal ve druhé třetině Kruliš. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 1:1.
Sdílejte článek
 
přát., pátek 12.8.2005
TRE TRE
1:11:0, 0:1, 0:0
KOM KOM
Statistiky
Branky: 8. Čech - 38. Kruliš (Giba). Rozhodčí: Drobílek, Samuel, Pelikán. Vyloučení: 6:10, navíc Fryauf (TRE) 5 min + do konce utkání, Říha (KOM) 10 min. OT, Karlíček 5 min. + do konce utkání. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 340.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák - Hrbáček, Lučka, Šefčík, Sláma, Bulička, Sedláček, Rehák - Fryauf, Sobotka, Látal - Laš, Čech, Culka - Pelán, Zahradník, Přibyl - Topol, Pešek, Caha - Martének.
HC Kometa Brno: Maláč - Vyrubalík, Burkoň, Elsner, Karlíček, Giba, Kruliš, Durda, Strýček - Bařica, Zábranský, Holý - Staněk, Sedláček J., Meluzín - Hájek, Říha, Appel - Mračka, Hubáček, Tuma.

Komentář k zápasu

Odvetné přípravné utkání čekalo hokejisty Třebíče s týmem brněnské Komety. Utkání nabralo svižného tempa a aktivnější byli znatelně domácí hokejisté. Již v páté minutě zazdil jasnou tutovou šanci Pelán. Hosté se nechali často vylučovat a v 8.minutě se již nemýlil třebíčský Čech, který poprvé rozvlnil síť Maláčovi brány. O minutu později se také prosadili hosté, ale jasnou šanci Brna zneškodnil bravurním zákrokem Luňák. Hra se po této šanci vyrovnala a odvíjela se především ve středním pásmu kluziště.

Do druhé třetiny však vstoupili aktivněji hosté z Brna, ale jejich tlak zmírnilo vyloučení Strýčka za držení hole. Domácí odehráli přesilovou hru aktivně, ale šance Topola po brance pouze volala. Tlak Komety se však zvyšoval a i po sérii vyloučení se Kometa dočkala vyrovnání. Před Luňákem se nejlépe zorientoval Giba s Krulišem a druhý jmenovaný prostřelil bezmocného Luňáka poprvé. Ve druhé třetině měli domácí výhodu dvojnásobné přesilové hry, ale ani tentokráte úspěšní nebyli. Na konci druhé třetiny se hra přiostřila a rozhodčí Drobílek rozdal další tresty Hubáčkovi a Látalem. Branka však již do konce třetiny nepadla ani na jedné straně.

Třetí část začala opět lépe pro Kometu, obrana Třebíče však v čele s výborným Luňákem pracovala skvěle a nepouštěla hosty do žádné větší brankové příležitosti. Opět se ale často vylučovalo a jako první si ve třetí třetině zahráli přesilovku hráči Třebíče, ale vyloučení Appela nepotrestali. Ve 49.minutě hráli přesilovou hru hráči Komety, ani ti však nebyli úspěšní. V 52.minutě posadil hlavní rozhodčí na trestnou lavici již desátého hráče Komety. Na dvě minuty byl za sekání vyloučen Bařica. Tentokrát se však přesilová hra domácím vůbec nepovedla a puk Maláče během dvou minut vůbec neohrozil. V 54.minutě byli potrestáni opět domácí hokejisté - Fryauf si za faul kolenem vykoledoval 5.minutový trest a odešel předčasně do sprch. V přesilové hře však neudržel nervy na uzdě hostující Říha a za kopnutí hole jednoho z třebíčských hráčů dostal 10. minutový osobní trest a putoval také do sprch. Faulů stále neubývalo a 58.minutě šel do sprch již třetí hráč. Za naražení zezadu byl vyloučen na 5 minut Karlíček. Domácí měli tak v poslední minutě výhodu jednoho muže v poli navíc, ale ani tentokrát jim branka v přesilové hře souzena nebyla, navíc se půl minuty před koncem nechal vyloučit za krosček domácí obránce Šefčík. Týmy se tak v mimořádně tvrdém utkání rozešli za stavu 1:1.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024