Menu +

TRE - OLO 2:2: V přípravě s Olomoucí již druhá remíza

Reportáže
T ř e b í č - Odvetné přátelské utkání mezi Třebíčí a Olomoucí skončilo opět remízou, tentokráte se pomyslné body dělily za stavu 2:2. Za domácí střelce byli úspěšní Přibyl se Zahradníkem, za hosty se podařilo v první třetině skórovat Malkusovi s Rakem.
Sdílejte článek
 
přát., pátek 19.8.2005
TRE TRE
2:21:2, 0:0, 1:0
OLO OLO
Statistiky
Branky a nahrávky: 17. Přibyl (Fryauf, Zahradník), 49. Zahradník (Fryauf) - 5. Malkus (Hradecký, Hebar), 13. Rak. Vyloučení: 4:5, navíc Zahradník (TRE) 10 min. os. trest. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 270.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Šindelář - Hrbáček, Sláma, Šefčík, Rehák, Lučka, Ščerban, Bulička, Sedláček - Pelán, Chrenko, Caha - Laš, Doležal, Látal - Fryauf, Zahradník, Přibyl - Pešek, Čech, Culka.
HC Olomouc: Tihlář - Kříž, Faltýnek, Bartoň, Šafařík, Protivný, Paška, Varakas, Smejkal - Ministr, Bouz, Hradecký - Malkus, Žajgla, Slaninák - Hebar, Šimo, Kárný - Rak, Lakšovič, Šmach.

Komentář k zápasu

Utkání začalo ve svižném tempu a první to byli hosté, kteří si zahráli přesilovou hru. Již ve druhé minutě byl vyloučen domácí Zahradník, který si za nevybíravý faul hlavou vykoledoval 10.minutový trest. Hosté v probíhající přesilové hře však úspěšní nebyli, ale mírnou pasivitu domácích potrestali brankou již v 5.minutě utkání. Hezkou akci zakončili za Šindelářova záda Hradecký s Malkusem. Domácím se naskytla možnost přesilové hry v 8.minutě, kdy byl vyloučen Ministr za sekání, ale ani hráči Třebíče v přesilovce neuspěli. Naopak další trest v podobě druhé branky přišel ve 13.minutě. Zmatek před domácí brankou potrestal Rak. Ve stejné minutě ujel domácím zadákům Malkus, ale jeho pokus bravurně zneškodnil Šindelář. Domácí hráči se dočkali v 17.minutě. Hezkou akci začal Zahradník, který zavezl puk do soupeřova pásma, nahrál Fryaufovi, který sklepl puk na Přibyla a ten překonal poprvé Tihláře - 1:2. O minutu později měli opět domácí výhodu přesilové hry, ale ani tentokráte úspěšní nebyli. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Olomouce.

Ihned po vhození buly ve druhé třetině si zahráli domácí další přesilovku, vyloučení Bouze však brankou nepotrestali. Tu samou šanci dostali ve 22.minutě hostující hráči, ale ani hráči Mory nedokázali gólmana Šindeláře překonat. Hra se po těchto dvou neúspěšných přesilových hrách přesunula především do středního pásma a vzruch přinesla až 28.minuta, která přinesla vyloučení Hrbáčka za hákování. Hosté uzavřeli Horáckou Slavii v obranném pásmu, ale čtyřka třebíčských hráčů pracovala výborně a nepustila hosty do vážnějšího ohrožení gólmana Šindeláře. Hezkou akci předvedl první útok hostí na konci 16.minuty, Ministr ani Bouz však gólmana Třebíče nepřekonali. Ke konci druhé třetiny si zahráli ještě jednu přesilovou hru hosté, ale opět i oni potvrdili svoji impotenci ve využívání přesilovek.

Třetí část začala lépe pro domácí, kteří aktivně napadali a častěji ohrožovali brankaře Tihláře. Vynutili si tak dvě přesilové hry, ale ani jednou úspěšní nebyli. Naopak při vyloučení Bouze málem pykali, Malkusův pokus však Šindelář lapil do lapačky. Ve 49.minutě se domácí již radovali. Fryauf poslal do samostatného úniku Zahradníka, který mazácky vyrovnal mezi Tihlářovi betony na 2:2. Po této brance se domácí nadechli k velkému náporu, především v 52.minutě mohl zvrátit stav Lučka, ale puk těsně minul svatyni Tihlářovu. Další velkou příležitost ke skórování měl domácí Caha v 55.minutě, ale Tihlář puk na poslední chvíli vyškrábl ven z klece. Jelikož již do konce utkání žádná branka nepadla, rozešly se tak týmy smírně 2:2. V dalším přípravném utkání zajíždí hokejisté Horácké Slavie do Jindřichova Hradce, který si mimochodem v přípravě dvakrát poradil s Duklou Jihlava 3:2 a 3:1.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024