Menu +

SDO: TRE - LMS 7:2 - Starší dorost přehrál Litomyšl, starším hostům nedal větší šanci

Reportáže
T ř e b í č - Straší dorost přivítal na svém ledě soupeře z Litomyšle. Tým složený z hráčů až o tři roky staršími než většina domácích hráčů, podpořený několika hosty z Pardubic. Přesto třebíčští mladíci zápas zvládli na výbornou. Kromě úvodní pasáže ve druhé třetině byli lepší a vysoké vítězství si zasloužili. Hattrickem se blýskl Patrik Válek, který otevřel skóre zápasu a v předposlední minutě utkání je svou třetí trefou i uzavřel.
Sdílejte článek
 
3.kolo, neděle 24.9.2017
TRE TRE
7:23:1, 2:1, 2:0
LMS LMS
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Válek (Dvořák Libor) 7. Dvořák Libor, 8. Válek, 31. Bednář, (Válek, Svoboda Karel), 34. Vedral (Kotačka), 46. Kotačka, 59. Válek (Bednář) - 2. Večeřa (Voříšek), 27. Čapek (Nešpor). Rozhodčí: Vondráček - Horký, Roupec. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 85. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 7:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (Kružík) - Škrdlová, Viskot, Kameník, Svoboda Karel "A", Marek, Němec, Dvořák Lukáš, Dvořák Libor "A", Válek "C", Kotačka, Mojdl, Vedral, Pavelka, Makovička, Pacal, Průša, Bednář, Svoboda DOminik
HC Litomyšl: Kubín (Růžička) - Koukal, Fila, Bláha, Laštůvka, Polák, Pakosta, Leksa, Veče5a, Nešpor, Voříšek, Zahradník, Čapek, Edl, Vytlačil

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK Horácká Slavia Třebíč: Hráli jsme dnes proti soupeři, který velmi dobře bruslil, nám se dnes dařilo být produktivní. Až na některé výjimky se nám dařilo i držet způsob hry, který jsme chtěli praktikovat, takže s utkáním jsme dnes spokojeni. Co bychom chtěli zlepšit je pohyb. Jedním z důležitých momentů byly naše dvě branky ve druhé třetině, kdy se soupeř nadechoval k tlaku. Vysoké konečné skóre až tak neodpovídá průběhu utkání, soupeř byl hbitý a šikovný na kotouči. To je pro nás poučení i varování z kterého se musíme poučit, abychom mohli v dalších zápasech diktovat způsob hry. Běžný hokejový fanoušek o těchto týmech, jako je Litomyšl, Polička a další mnoho neví a zavádí to k tomu, že by se tito soupeři mohli podcenit. Dnešní soupeř byl dravý a houževnatý, mužstvo měl postavené na starším ročníku, takže naši kluci hráli proti hráčům o dva až tři roky starším. To je v téhle kategorii opravdu hodně. Obecně platí, že ti kluci se hokeji věnují celý život a všichni něco umí, proto podcenit jakéhokoli soupeře se nevyplácí. Podle zápasů, které jsme letos odehráli má soutěž rozhodně větší kvalitu, než tomu bylo v minulém roce.

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024