Menu +

Sdílejte článek
 
17.kolo, úterý 21.11.2017
TRE TRE
4:23:0, 0:2, 1:0
VME VME
Statistiky
Branky a nahrávky: 3.Bednář(Válek) 6.Mojdl(Vedral,Bednář) 8.Dvořák Libor 42.Vedral(Mojdl) - 27.Šandera(Dundálek) 38.Barák(Havliš). Rozhodčí: Vrba - Komínek, Šustr. Vyloučení: 4:3. Diváci: 45. Střely na branku: 41:14.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný(Kružík) - Vlk,Škrdlová,Dvořák Lukáš, Koňařík, Němec, Viskot - Válek, Nejedlý, Dvořák Libor - Mojdl, Bednář, Vedral - Pacal, Kotačka, Svoboda Dominik - Průša, Pavelka, Makovička.
HHK Velké Meziříčí: Svoboda Ivo, Pestr, Doležal, Burian, Karásek, Barák, Svoboda Pavel, Dundálek, Kapusta Ondřej, Šandera, Procházka, Havliš, Kapusta Lukáš, Zacha, Strádal.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK Horácká Slavia Třebíč: Kromě určitého úseku ve druhé třetině jsme měli velkou herní převahu. Problémem bylo, že jsme aktivitu nedokázali dotáhnout při hře okolo brány soupeře. To je klíčové, protože se hraje na góly, a když se tam nehraje na sto procent, nedáte branky a utkání je pořád otevřené. Jsme spokojení s výhrou, ale nejsme spokojení s tím, jak jsme dotahovali útočné akce do finální fáze.

Podobné články