Menu +

MDO: JIH - TRE 3:2sn - Třebíčští mladíci vydolovali bod z utkání s rezervou Jihlavy

Reportáže
T ř e b í č - Mladší dorostenci Horácké Slavie Třebíč zajížděli k dalšímu kolu Regionální ligy do Jihlavy. Soupeře v první třetině přehráli. Postupem času se však hra vyrovnala a vyrovnané bylo skóre i po šedesáti minutách, a to zásluhou třebíčského Lukáše Přidala (na fotografii), který vstřelil obě branky svého týmu. Pak přišly na řadu samostatné nájezdy, v nichž byli šťastnější domácí hráči.
Sdílejte článek
 
8.kolo, čtvrtek 19.10.2017
JIB JIB
3:2sn1:1 0:1 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky HST: 7. Přidal (Hrnčíř), 22. Přidal (Hrnčíř). Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 54. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
Jihlava B:
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda P., Martin - Šplíchal, Šinkovský, Koňařík, Blecha, Ježek, Linhart, Patočka, Dvořák, Růžička - Přidal, Dolníček, Kotačka, Hrnčíř, Dočekal, Maštalíř, Vildomec, Vedral, Klár, Spilka, Svoboda A.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Romane Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: První třetinu jsme odehráli dobře. Měli jsme převahu, ale nedokázali jsme využít šance. Ve druhé se hra postupně vyrovnala. Ve třetí se nám hra moc nedařila, domácí nás dostávali pod tlak, ze kterého se jim podařilo vyrovnat. Se štěstím jsme utkání dotáhli k nájezdům. V nich byli úspěšnější domácí hráči.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024