Menu +

S extraligovou Skalicou drželi Třebíčští krok, nakonec však podlehli 4:1

Reportáže
T ř e b í č - Druhé přípravné utkání odehráli hokejisté Horácké Slavie se slovenskou extraligovou Skalicou. Ačkoli šli do vedení brankou Petra Zahradníka, nakonec odešli z ledu poraženi v poměru 4:1. Příležitost předvést se v boji o místo v základu dostali ve třetí třetině i mladíci Krčál, Raus a Fiala.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 8.8.2006
SKA SKA
4:10:0, 2:1, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky Třebíče: Zahradník (Oliva).
Sestavy
HK 36 Skalica: Hamerlík - Ivičič, Babič, Sloboda, Klement, Škadra, Šille, Dostál, Gula - Višňovský, Vala, Liška, Školiak, Hruška, Liščák, Dornič, Fink, Hollý, Novák, Hrnčirík, Malík.
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák (43. Valent) - Ščerban, Dvořák - Rehák, Sedláček - Bulička, Sláma (40. Raus) - Laš (40. Fiala), Dolníček (40. Krčál), Látal - Oberreiter, Oliva, Zahradník - Pelán, Sobotka, Přibyl.

Komentář k zápasu

Do utkání lépe vstoupili hosté z Vysočiny. V první třetině se však žádnému celku nepodařilo vsítit branku. Jako první skórovali přece jen Třebíčští, kteří tak byli odměněni za svoji aktivní hru. Postupem času jim však docházeli síly. Navíc od třetí třetiny provedli trenéři Horácké Slavie změny v sestavě a do hry se dostali mladí hráči. Domácí využili několika chyb hostů k otočení skóre utkání ve svůj prospěch a dotáhli utkání až ke konečnému vítězství 4:1. Kaňkou na průběhu utkání je zranění Filpa Luňáka, který si ve čtyřicáté třetí minutě zápasu natáhl tříslo a musel být vystřídán Michalem Valentem.





Ohlasy trenérů

Josef Horešovský: Na začátku zápasu jsme byli lepší a šli jsme i do vedení. V závěru se dostavila únava po náročném programu, který hráči v současné době mají. Ještě včera jsme trénovali dvoufázově. Domácí jsou silný celek, ale my jsme s nimi dloho drželi krok. Podali jsme dobrý výkon a ta únava k tomuto stádiu přípravy patří. Chyby, které jsme udělali, vyplynuly právě z té únavy, ale to není na závadu. Utkání svůj účel splnilo.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024