Menu +

OLO-TRE 2:2: V Olomouci Třebíčští mohli i vyhrát, nakonec ale remizovali

Reportáže
T ř e b í č - Do Olomouce odjížděli hokejisté Horácké Slavie ke čtvrtému přípravnému utkání. Ani tentokrát se jim však nepovedlo zvítězit. Remíza ale není zklamáním. V sestavě se ještě neobjevil Jan Korotvička, a v brance dostal znovu příležitost Michal Valent, protože Filip Luňák po zranění teprve začal s tréninkem. Hosté ve třetí třetině prohrávali už 2:0, ale brankami Petra Zahradníka a Davida Dolníčka v rozmezí dvou minut stav srovnali na konečných 2:2.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 15.8.2006
OLO OLO
2:20:0, 1:0, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky Třebíče: 55. Zahradník (Handlovský), 57. Dolníček (Ščerban). Střely na branku: 26:21. Průběh utkání: 2:0, 2:2.
Sestavy
HC Olomouc:
SK Horácká Slavia Třebíč: Valent (Ludvík R.) - Šefčík, Pálka - Bulička, Ščerban - Rehák, Hrbáček - Sláma, Dvořák - Dolníček, Oliva, Přibyl - Handlovský, Sobotka, Laš - Čech, Zahradník, Látal - Pelán, Oberreiter, Ludvík P.




Ohlasy trenérů

Jiří Otoupalík - trenér SK HS Třebíč: Na fázi přípravy, v níž se oba týmy nachází, se hrálo velmi solidní a svižné utkání, kterému snad scházely jen góly. My jsme měli problém proměnit některou ze šancí a prohrávali jsme 2:0. Ve třetí třetině jsme promíchali útoky a povedlo se nám vyrovnat. Ke konci zápasu jsme měli navrch a mohli jsme i vyhrát. Utkání nám přineslo spoustu dobrých poznatků.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024