Menu +

BER - TRE 2:1 Medvědi otočili skóre, Třebíč opět bez bodu

Reportáže
T ř e b í č - V Berouně Třebíč od sedmé minuty vedla gólem Petra Fily, jenže Horáci už další branky nepřidali a Berounští moc chtěli tenhle zápas vyhrát. Nakonec se jim to povedlo, když otočili skóre brankami ze třicáté a pětačtyřicáté minuty. Třebíčští sice zkusili v závěru power-play, ale ta k vyrovnání nevedla. Třebíč tak zůstala potřetí v řadě bez bodu. Za Třebíč nastoupily i obě nové akvizice, brankář Francouz a forvard Šedivý.
Sdílejte článek
 
39.kolo, středa 13.1.2010
BER BER
2:10:1, 1:0, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Fila (Přibyl, Gula) - 30. Bolf (Tůma), 45. Vlček (Nedvěd). Rozhodčí: Lacina - Veselý, Polonyi. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 300. Střely na branku: 34:28. Průběh utkání: 0:1, 2:1.
Sestavy
Medvědi Beroun 1933: Novotný - Nedvěd, Bolf, Růžička, Vojta, Braniš, Malý, Tůma, Diviš, Vlček, Rudovský, Kafka, Pavel, Fiedler, Karpov, Besser, Luňák, Tvrzník, Vošmik.
SK Horácká Slavia Třebíč: Francouz - Sedláček, Gula, Kania, Koktan, Hrbáček, Kaláb, Ostrčil, Laš, Rod, Stejskal, Burian, Ostřížek, Šedivý, Čech, Zahradník, Obdržálek, Přibyl, Kratzer, Fila.

Komentář k zápasu

Berounští vstoupili do zápasu lépe než v minulém zápase, kdy po 61 sekundách prohrávali s Vrchlabím už 0:2. Domácí se snažili Třebíč překvapit rychlým gólem. Blízko byl Michal Pavel, když dorážel střelu Jana Rudovského těsně mimo. O kousek blíže byl Richard Diviš po špatné rozehrávce hostů. Přesně na jeho hůl mířená přihrávka protihráče ovšem gólem neskončila.

Střela berounského útočníka proletěla kolem Francouzovy branky. Z jediné vážnější šance hostů vzešla i úvodní branka. Petr Fila vystřelil a vzápětí dokázal vyražený puk od Novotného zasunout přesně - 0:1. Vyrovnat mohl v přesilové hře berounský obránce Petr Braniš, když se po jeho střele puk odrazil od břevna.

V druhé třetině se Medvědi dočkali vyrovnání. Přesná střela Lukáše Bolfa od modré po vyhraném vhazování Tůmy našla svůj cíl – 1:1. Tři minuty před vypršením druhé části hry se do obrovské šance dostal Stejskal, místo prázdné klece ale trefil boční síť.

Ve 45. minutě vyslal nejproduktivnější obránce první ligy Jaroslav Nedvěd puk na Ladislava Vlčka, který se v chumlu hráčů prosadil a zvrátil vývoj zápasu na stranu Medvědů 2:1.

Třebíč měla možnost k vyrovnání, když hlavní sudí poslal Medvědy do tří. Dvojnásobná početní výhoda trvala 27 sekund a druhým smolařem, jenž měl před sebou prázdnou klec, byl Petr Zahradník. Dopadl obdobně jako spoluhráč Stejskal v prostřední třetině. V závěru zápasu se dvojitá výhoda naskytla i Medvědům, ani ti ji nevyužili a pohlídali si hubené vítězství.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024