Menu +

Sdílejte článek
 
11.kolo, pátek 25.10.2013
HBR HBR
3:61:2, 2:2, 0:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Kraučuk (Cejpek, Abbrent), 39. Abbrent, 40. Cejpek (Kraučuk) – 9. Ferda (Urban), 15.Urban (Ferda, Oburka), 21. Matov, 34. Maštera (Všetečka, Hort), 42. Tůma, 60. Ferda. Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl.. Rozhodčí: Stolín – Kleprlík, Kratochvíl. Vyloučení: 7:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 93. Střely na branku: 27:30. Průběh utkání: 1:0, 1:4, 3:4, 3:6.
Sestavy
BK Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Utkání jsme nezačali dobře a na úvod inkasovali první branku. Možná to bylo i tím, že jsme kvůli poruše autobusu dorazili později a nestihli suchou rozcvičku. Pak jsme se na ledě déle rozkoukávali, ale ještě do přestávky jsme skóre otočili. Pak to bylo celkem vyrovnané utkání a my využili brankové příležitosti. Také myslím, že rozhodli i gólmani, my měli kvalitnějšího brankáře. Kdežto soupeř ho střídal po třetím gólu, ty branky, co dostal, byly laciné. Nám se i přes závěrečnou power-play Brodu podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce. Šestý gól jsme dali už do prázdné branky.

Podobné články