Menu +

Sdílejte článek
 
2.kolo, neděle 22.9.2013
HKR HKR
3:20:0, 1:1, 2:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 22. Wolf (Rejl), 53. Půlpán, 56. Hlavatý (Půlpán) – 34. Juráň (Mašek, Horký), 60. Vlašín (Marek). Rozhodčí: Kareš – Čížek, Křivohlavý. Vyloučení: 7:3, navíc Procházka (HKR) 10 min. OT a OK. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Střely na branku: 28:32. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2.
Sestavy
Mountfield HK: Veselý – Bezděk, Suk, Souček, Rejl, Matějček, Novotný, Kulhánek – Procházka, Nedvídek, Žemlička – Šeps, Kastner, Wolf – T. Půlpán, Hlavatý, Ouzký – Matouš, Jebavý.
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj – Roupec, Ščerban, Juráň, Pelikán, Jirák, Vlašín, Kučera, Marek, Tvarůžek, Hotař, Horký, Fortelný, Pavlas, Abrahám, Mašek

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Petr Luštinec (Královští lvi Hradec Králové): Do zápasu jsme vstoupili velmi zodpovědně, až na malé nedostatky, které se budeme snažit v příštím týdnu odstranit. Hráli jsme trpělivě a v poslední třetině jsme dvěma góly rozhodli o vítězství. I když se Třebíči podařilo snížit, závěr zápasu jsme nakonec zvládli skvěle. Neznáme sílu dalších manšaftů, ale se šesti body z prvního víkendu jsme spokojení.

Roman Mejzlík (SK Horácká Slavia Třebíč): Myslím, že domácí byli v zápase lepší, měli víc gólových příležitostí. Někdy jsme je hasili se štěstím a také nás držel brankář. Byli jsme ve hře až do situace, kdy dva hráči propadli u mantinelu a dostali jsme druhý gól. Vzápětí jsme měli nějaké šance, ale neproměnili jsme je a domácí skórovali potřetí. Náš gól už pak přišel pozdě. Pracovali jsme ale velmi dobře a domácím byli dobrým soupeřem, je škoda, že jsme nezískali nějaký bod. Naším záměrem je teď hlavně stabilizovat mužstvo a samozřejmě se popereme o první čtyřku. To ale musíme bodovat, což se nám v prvních dvou zápasech venku nepovedlo.

Podobné články