Menu +

Sdílejte článek
 
14.kolo, neděle 17.11.2013
KOL KOL
3:50:2, 0:0, 3:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 51. Šifta (Chmelař), 54. Zumr (Šifta), 59. Spitzer - 10. Vlašín (Horký, Tvarůžek), 11. Tůma (Juráň, Horký), 42. Juráň (Tvarůžek), 47. Juráň (Pavlas, Ščerban), 52. Jirák (Abrahám). Rozhodčí: Horínek - Cafourek, Kettner. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 58.
Sestavy
HC Kolínští Kozlové:
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) - Roupec, Tůma, Ščerban, Juráň, Jirák, Vlašín, Kučera, Tvarůžek, Horký, Pavlas, Abrahám, Mašek, Hort.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Kolíně jsme odehráli velice dobré utkání s velmi kvalitním soupeřem. V první třetině jsme využili dvojnásobnou přesilovou hru a dali dva rychlé góly. Do konce třetiny jsme přidali ještě třetí branku a zakončili tak velmi dobře odehranou část utkání. Ve druhé jsme udělali několik chyb, ale Kolínští je nedokázali potrestat. Ve třetí části padaly branky na obou stranách. Díky náskoku, který jsme získali v první třetině, jsme domácí nepustily ke kontaktnímu gólu a utkání hrané ve vysokém tempu a hodně kontaktně dovedli do vítězného konce

Podobné články