Menu +

Sdílejte článek
 
18.kolo, neděle 1.12.2013
VPO VPO
2:61:1, 0:5, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Vacek (Hynek), 55. Prokopec (Fortelka) - 8. Roupec (Vlašín), 22. Juráň (Horký), 25. Juráň (Horký), 34. Horký, 38. Juráň (Horký), 40. Vlašín (Ščerban).. Rozhodčí: Talpa - Dančišin, Mertl. Vyloučení: 5:3. Využití: 4:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 52.
Sestavy
TJ Slavoj Velké Popovice:
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (51. Čáp) - Roupec, Tůma, Ščerban, Oburka, Juráň, Pelikán, Jirák, Vlašín, Hotař, Horký, Fortelný, Pavlas, Abrahám.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Samozřejmě jsme věděli, že ani případné vítězství v Popovicích nemusí stačit na postup. Přesto hráči k utkání přistoupili zodpovědně a začátek zvládli velice dobře. Celá první třetina přinesla velmi dobrý hokej. Oba týmy daly jednu branku a neproměnily trestné střílení. My jsme navíc dobře ubránili dlouhé dvojnásobné oslabení. Při šancích soupeře nás podržel brankář, nebo domácí mířili do tyček. Ve druhé třetině jsme dali pět branek a prakticky utkání rozhodli. Třetí třetina se dohrávala a jediný gól vstřelili domácí. Celkově se nám utkání povedlo a kluci podali velmi dobrý výkon. Jedinou a tou bohužel podstatnou věcí, která nám to pokazila, je fakt, že nám ani vítězství k postupu ze skupiny nestačilo

Podobné články