Menu +

Sdílejte článek
 
4.kolo, čtvrtek 26.9.2013
TRE TRE
2:32:1, 0:2, 0:0
KRK KRK
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Procházka (M. Strnad, Novák), 13. Bednář (Nejedlý) - 11. Valášek (Vitoušek), 28. Rychlovský (Šlaicher), 37. Rychlovský (Šlaicher). Rozhodčí: M. Honza - Kukeně, F. Honza. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: K. Trnka (Šoustal) - Svoboda, Erat, Procházka, Slabý, Přibyl, M. Strnad - Novák, Sigmund, Bednář - Březka, Nejedlý, Kadrnožka - Caha, P. Trnka, Dvořák.
HC Krkonoše:




Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Dneska bylo z naší strany od první minuty až do poslední všechno špatně, bez nahrávky, bez bruslení. Soupeř nás svou bojovností i nasazením přebruslil i přestřílel. Dal nám s prominutím přes hubu. To je ta nejhorší varianta, co může být. Když se prohraje po dobrém výkonu, tak řeknu, že soupeř byl lepší, ale hosté byli lepší jen díky tomu, že my neplnili, co jsme si řekli. Já vím, že když jsme v prvním zápase dali 15 gólů a ve druhém deset, tak ti kluci se pak cítí jako mistři světa, že se nemůže nic stát. Ale stalo se a nám už letos potřetí. Během přípravy jsme vyhořeli v Jihlavě, tam jsme to zachránili až v poslední třetině, pak ze Znojmem doma horko těžko uhráli remízu 3:3, když jsme u nich vysoko vyhráli. A dneska tohle. Jestli se nevzpamatujeme, tak s touto hrou dostaneme v Kolíně desítku. Nevím, kde se stala chyba, protože den před zápasem jsme trénovali a vše bylo v pořádku. Je sice pravda, že třetí lajna hrála o den dříve zápas starších žáků na Kometě, ale to neomlouvá první a druhý útok, protože ty dvě lajny měly rozhodnout. Soupeř vyhrál zaslouženě a nám nezbývá, než mu pogratulovat.

Podobné články