Menu +

Sdílejte článek
 
35.kolo, pátek 7.3.2014
HBR HBR
1:21:0, 0:1, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Krajhanzl (Ludvík) – 24. Hotař (Fortelný), 47. Abrahám (Jirák, Tůma). . Rozhodčí: Barek – Pechánek, Vepřovský. Vyloučení: 7:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2.
Sestavy
BK Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Kříž (A), Křesťan (A), Mendl – Jelínek, Hynek (C), Hlídek, Krajhanzl, Ludvík, Mozr, Skotar, Kittler, Mozr.
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Ferda, Tůma, Hort, Juráň (A), Pelikán (C), Urban, Jirák, Matov, Kučera, Marek (A), Tvarůžek, Hotař, Fortelný, Pavlas, Abrahám.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Milan Chalupa - HC Rebel Havlíčkův Brod: Chtěli jsme potvrdit vítězství, které jsme získali v Písku. Musím konstatovat, že soupeř byl velice kvalitní. Byl o něco lepší a zaslouženě vyhrál. Myslím si, že rozhodlo to, když jsme za stavu 1:0 hráli ve druhé třetině přesilovku pět na tři a prakticky jsme neohrozili bránu. Myslím si, že to mohlo vést k tomu, že bychom utkání zvládli lépe. I když Třebíč měla k dispozici také dvě přesilovky pět na tři a nic z toho nedala. To je prostě hokej. Výkon ale odpovídal tomu, že hrál první tým tabulky se třetím. S výsledkem nejsem spokojený, ale byl to boj a tak se to hraje.

Ivo Dostál - SK Horácká Slavia Třebíč: Myslím si, že jsme odehráli docela kvalitní utkání. Akorát se nám nepovedla první třetina, do které jsme nenastoupili tak, jak jsme si představovali. Dostali jsme gól a museli jsme potom dotahovat ztrátu. Chtěli jsme potom trochu otevřít hru, což nám vyhovovalo. Domácí jsme dostali pod tlak a vyrovnali jsme. Třetí třetina byla vyrovnaná, bylo to o tom, kdo dá gól. Nám se to podařilo a myslím si, že jsme utkání zvládli docela dobře. Jen ten konec jsme chtěli odehrát lépe.

Podobné články