Menu +

Sdílejte článek
 
37.kolo, pátek 14.3.2014
TRE TRE
11:0
BER BER
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Marek (Roupec), 4. Jirák (Marek), 5. Marek (Vlašín, Pavlas), 12. Roupec (Vlašín, Abrahám), 25. Tůma (Jirák), 29. Marek (Vlašín), 31. Mašek (Vlašín, Marek), 33. Marek (Tůma), 49. Vlašín (Roupec, Marek), 52. Marek (Tůma), 55. Roupec (Vlašín). Rozhodčí: Pokorný - Polák, Rampír. Vyloučení: 1:3. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 11:0.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (37. Čáp) - Roupec, Tůma, Ščerban, Pelikán, Jirák, Vlašín, Kučera, Marek, Tvarůžek, Fortelný, Pavlas, Abrahám, Mašek.
Medvědi Beroun 1933:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Ivo Dostál - SK Horácká Slavia Třebíč: Hráli jsme dobrý hokej s velkým pohybem i dobrou koncovkou. Jsem rád, že se poslední zápas takhle zvládl a kluky to bavilo. Byly tam i situace, které jsme špatně řešili a takto otevřený hokej by v jiných zápasech hrát ani nešlo. Ale tentokrát jsme měli takového soupeře, jaký byl a celé utkání tomu odpovídalo. Klukům patří dík nejen za toto utkání, ale i za celou sezonu. I v této skupině o udržení jsme sehráli fakt kvalitní zápasy. Škoda jen toho začátku, v jehož důsledku se nám nepodařilo postoupit do nadstavbové části o baráž.

Podobné články