Menu +

Sdílejte článek
 
28.kolo, neděle 19.1.2014
TRE TRE
1:21:1, 0:0, 0:1
PRE PRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 10.Matov (Urban) - 7.Metelka (Tomaník, Müller), 58.Blahunek. Rozhodčí: Hejduk – Kotlík, Zídek. Vyloučení: 4:9, navíc Metelka 10 minut nesportovní chování. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Hort, Valík, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Šimka, Hodek – Maštera, Kajnar, Všetečka – Ferda, Matov, Urban – Pokorný, Tůma, J.Dobeš
HC ZUBR Přerov: Kašpárek – Metelka, Novák, Daniš, Zeleňák, Smolka, Podepřel, Jančařík, Pecha, Müller, Šťastný, Heralt, Kubíček, Tomaník, Blahunek, Žůrek, Bochňák, Solař, Peterka, Vlach

Komentář k zápasu

Po vyrovnané první třetině měli více ze hry domácí hráči, ale nedůraz v koncovce a výborný zubr v bráně dali šanci přerovským na zisk bodů. Ti nejprve v závěru pohrdli darovaným trestným střílením, aby necelé tři minuty před koncem tvrdě trestali a odvezli si všechny body.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Na ligu mělo to utkání slušnou úroveň. V první třetině tam bylo hodně pohybu a my nevyužili přesilové hry ani šance. Ve druhé třetině tempo opadlo i díky vyloučením. My jsme ubránili tři oslabení po sobě, která jsme odehráli velice dobře. Ale problém byl v tom, že jsme při přesilovkách předváděli moc kombinace na úkor střelby. Moc střel k vidění nebylo, ale šance nějaké byly. A když jsme se v poslední třetině dostali do šancí, tak jsme ten puk nedokázali zvednout. Dá se říci, že jsme byli lepší, ale na to se nikdo neptá. Možnosti, které jsme měli, zůstaly nevyužity a soupeř pak potrestal chybu na modré čáře, ale to se stává. Před tím jsme přežili nájezd, ale pak dostali takový gól. Dát jednu branku je málo, mezihra byla dobrá, ale koncovka ne. Chtělo to jen trošku víc produktivity. Není ale potřeba z toho dělat tragédii, sezona je ještě dlouhá a soutěž se vyrovnává.

Podobné články