Menu +

První výhra v přípravě

Reportáže
T ř e b í č - V neurovnaném zápase, plném osobních soubojů, nakonec domácí Horácká Slavia porazila Vajgar Jindřichův Hradec 4:2, když branky za domácí vstřelili Valko, Oberreiter, Dusík a v power-play hostí pečetil Caha na konečných 4:2.
Sdílejte článek
 
přát., čtvrtek 12.8.2004
TRE TRE
4:22:1,0:0,2:1
JHR JHR
Statistiky
Branky: Valko, Oberreiter, Dusík, Caha - Ištvánik, Kocar. Rozhodčí: Blecha. Vyloučení: 6:7, navíc Cmunt (JHR) 10 min. OT. Diváci: 150.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Luňák, Kousal - Sedláček, Hrůza - Svačina, Dvořák - Sláma, Makkonen - Čížek, Dusík - Fišer, Žiška, Oberreiter - Valko, Zahradník, Topol - Adamec, Sobotka, Fryauf - Caha, Čech, Wolf.
KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Jágr, Horal - Pech, Klimeš - Hanzl, Kiss - Zapletal, Chmel - Picka, Kocar, Cmunt - Šperger, Ulman, Kreuzer - Vrba, Tomek, Mazanec - Ištvánik, Pechal.

Komentář k zápasu

Jako první se osmělili hostující hráči, když Luňáka střelou od modré prověřil Klimeš. Za domácí se první pěknou akcí ukázal Adamec a dorážku zkoušel Hrůza, ale gólman hostí byl proti. První branku utkání zaznamenal Lukáš Valko, po křižné přihrávce Topola, přes celé obranné pásmo. V deváté minutě po chybě domácí obrany hosté vyrovnali, když pěkně z rohu vybruslil Ištvánik a s důrazem vyrovnal.Druhou branku domácích vsítil po asistenci Jakuba Žišky zpoza brány, důrazný Štěpán Oberreiter, a uzavřel tak skóre první třetiny na 2:1.
Druhou třetinu začali hosté dohrávanou přesilovkou, ale domácí je do tlaku nepustili a v pohodě se ubránili. Jediné vzrušení do prořídlých ochozů přinesla strkanice v rohu kluziště a následné vzájemné vyloučení Zahradníka na straně domácích, za hosty šel pykat Hanzl. V čase 30:31 pak došlo ke střídání v domácí brance, kdy za potlesku diváků opustil branku Filip Luňák a nastoupil Roman Kousal. Na konci druhé třetiny se obětavými pády do střel hradeckých útočníků, ukázal finský obr Jore Makkonen.
Na začátku třetí třetiny se několika efektními zákroky blýskl mladý domácí gólman Kousal a podržel tak svůj tým. V poslední části hry byl nejvíce vidět mladý domácí útok Caha, Čech, Volf, který svůj výkon korunoval závěrečnou brankou utkání z hole Cahy. Ještě před tím však svoji druhou branku vstřelili hosté, a to po pěkné akci, kterou zakončil Kocar a vyrovnal tak na 2:2. Hned po čtyřicetipěti vteřinách však nejhezčí akci utkání předvedla dvojice Adamec - Dusík, když posledně jmenovaný zavěsil kotouč do růžku Jágrovy svatyně.
Hosté se, ale nechtěli s porážkou smířit, a po time-outu v čase 59:38 sáhli ke hře bez gólmana, čehož využil již zmiňovaný Tomáš Caha a po vyhraném buly projel sám celým kluzištěm a v pohodě uzavřel skóre na konečných 4:2 pro Horáckou Slavii.





Ohlasy trenérů

Miloš Kupec: Hráči nebyli zcela koncentrováni a soupeře asi podcenili. Na hře se projevilo, že jsme promíchali sestavu a hráči se hledali. Největší rezervy vidíme stále ve hře obrany, když beci mají problém hlavně v obranné třetině.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024