Menu +

Sdílejte článek
 
38.kolo, neděle 1.3.2015
TRE TRE
1:2sn0:0, 1:0, 0:1
HAV HAV
Statistiky
Branky a nahrávky: 29. Urban (Hort, Tůma) – 52. Peterka (Dudek, Cihlář), rozhodující nájezd: Vyčesaný Rozhodčí: Kopeček - Horký, Klouda. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 68.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Matov, Roupec, Hodek, Abrahám, Pelikán, Jirák, Šimka, Jaroslav Tůma, Urban, Maštera, Hort, Jakub Tůma, Mašek, Kabelka.
AZ RESIDOMO Havířov:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Po nezvládnutém utkání v Hradci jsme chtěli odehrát lepší utkání. Něco se nám povedlo a něco ne, ale celkově můžeme být s výkonem spokojení, i když jsme zase dali jen jeden gól. Naše síla směrem dopředu bez zraněných a nemocných hráčů není zase tak veliká. Na druhou stranu nás drží brankář. Toto utkání bylo takové bezstarostné. My jsme měli zajištěnou účast v play-off a Havířov naopak bojoval o teoretickou šanci na postup, ale potřeboval tady vyhrát za tři body. Zápas byl opatrný, bez velkých šancí a bez tlaku s minimem střel. Pozorně se čekalo na nějakou chybu, a kwldyž přišla, tak to až na dvě situace vyřešili gólmani. My jsme letos po několikáté nezvládli nájezdy, ať už na ně stavíme, jaké hráče chceme.

Podobné články