Menu +

Sdílejte článek
 
10.kolo, pátek 30.10.2015
CRU CRU
1:70:2, 1:2, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 26.Kopečný (Štěpánek) – 3.Všetečka (trestné střílení), 18.Tichý (Matov, Burian), 24.Hort (Bednář, Všetečka), 31.Urban (Maštera), 42.Burian (Matov, Hort), 52.Matov (trestné střílení), 59.Všetečka (Kajnar, Wasserbauer). Rozhodčí: Úlehla – Budinský, Kleprlík . Vyloučení: 6:3, navíc J.Polák (CH) a Kučera (TR) oba 10 min. nesportovní chování. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Střely na branku: 21:50. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:7.
Sestavy
HC Chrudim: Hlavinka – Meier, Berný, Kalous, Burkoň, Dušek, Makovský, Voltner, Gabriel, Janoušek, Kopečný, Koreček, J.Polák, O.Polák, Solnička, Štěpánek.
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Kabelka, Tichý, Burian, Wasserbauer, Hort, Matov, Kajnar, Maštera, Kučera, Bednář.

Komentář k zápasu

Tímto utkáním vstoupili třebíčští junioři do druhé čtvrtiny soutěže. První vzájemný zápas s tímto soupeřem skončil ve prospěch Bílých hvězd až po samostatných nájezdech a tak se dal očekávat kvalitní souboj o druhou příčku v tabulce. Horáci se snažili dostat zápas do své režie hned od začátku utkání. Nařízené trestné střílení ve třetí minutě Všetečka nekompromisně proměnil a Horáckou Slavii tak dostal do vedení. Třebíčští junioři si vypracovali mnoho šancí, které ale k jejich smůle nedokázali proměnit. Až ke konci třetiny našel Matov Tichého a ten nezaváhal - přesnou střelou prostřelil domácího gólmana a zvýšil tak vedení Horáků na 0:2.

Ve druhé třetině přidal další branku hostujícího týmu Hort a domácí hráči přidali na důrazu. Za necelé dvě minuty tak snížili střelou Kopečného na 1:3. To se ale nelíbilo Bílým hvězdám a do konce třetiny ještě upravil skóre svou povedenou střelou Urban.

Poslední část zápasu už měli hosté zcela pod svojí kontrolou a soupeře téměř nepustili do žádných nebezpečných akcí. Když ve 42. minutě po krásné kombinaci vstřelil Burian pátou branku Třebíče, bylo o zápase prakticky rozhodnuto. O deset minut později pak Matov bez větších problémů proměnil nařízené trestné střílení a sladkou tečku na závěr si minutu před koncem zápasu dopřál Všetečka, který tak upravil stav utkání na konečných 1:7.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: „ Dneska jsme měli utkání pod kontrolou po celý zápas, hlavně první třetinu jsme odehráli velmi dobře, co se týká obranné činnosti. Soupeře jsme k ničemu nepustili, ale v útoku jsme byli málo produktivní, domácího brankáře jsme z množství šancí překonali jen dvakrát. Od druhé třetiny se domácí trochu víc osmělili, ale až do konce zápasu jsme byli lepším týmem a až na pár drobných chybiček, hráči podali dobrý výkon a po zásluze si vezeme domů 3 body."

Podobné články