Menu +

Sdílejte článek
 
18.kolo, neděle 6.12.2015
TRE TRE
12:02:0, 6:0, 4:0
JHR JHR
Statistiky
Branky a nahrávky: 1.Kajnar (Hort, Pokorný), 7.Kajnar (Šimka, Wasserbauer), 23.Všetečka (Matov, Kabelka), 25.Matov (Všetečka, Bednář), 34.Maštera (Kajnar, Hort), 35.Abrahám (Burian, Jirák), 35.Matov (Hort, Všetečka), 37.Všetečka (Matov, Bednář), 42.Jirák (Urban, Kajnar), 49.Maštera (Kajnar, Šimka), 56.Kajnar (Bednář), 59.Abrahám (Hodek, Šoustal). Rozhodčí: Král – Lainka, Musil. Vyloučení: 2:6. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 30. Střely na branku: 52:17.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Hodek, Abrahám, Jirák, Burian, Wasserbauer, Hort, Matov, Kajnar, Maštera, Kabelka, Bednář
KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Fogl – Jon, Babchuk, Port, Kadlec, Zettl, Žuček, Heřmánek, Sviták, Šafář, Martinů

Komentář k zápasu

Po páteční prohře se třebíčští junioři střelecky vyřádili v domácím utkání se soupeřem z Jindřichova Hradce. Ten přijel jen s deseti hráči a na jeho výkonu to bylo znát. Po první třetině, kterou domácí pojali jako zahřívací kolo a vstřelili soupeři dvě branky, začala opožděná mikulášská nadílka v podobě šesti gólů do soupeřovy branky. V poslední části už unavený soupeř podnikl několik útoků a pokusil se alespoň vymazat nulu z účtu domácích, třebíčský gólman si ale svou první nulu v letošní sezóně nejen že nenechal vzít, ale připsal si i asistenci ke čtvrtému gólu poslední třetiny.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: „Soupeř přijel s nejnižším možným počtem hráčů, což my známe z minulých sezon. Je to pak těžké takhle hrát, ti kluci jsou navíc vytěžovaní ještě ze zápasů mužů ve druhé lize. My jsme k tomu přistoupili lépe než v Kolíně, docela slušně jsme bruslili a dali dva góly, čímž se nám podařilo snahu soupeře otupit. Hosté nebyli moc nebezpeční v útoku a my jsme se naopak začali prosazovat střelecky. Takže spokojenost."

Podobné články