Menu +

JUN: TRE - JHR 5:1 (nedohráno) - Málo hostů, hodně střel domácích, předčasný konec zápasu

Reportáže
T ř e b í č - Poslední vystoupení třebíčských juniorů ve druhé nejvyšší juniorské soutěži mělo poněkud zvláštní konec. Hlavní rozhodčí po druhé třetině nahlásil malý počet hráčů hostů a zápas po čtyřiceti minutách za stavu 5:1 ukončil. Že se nebude jednat o normální utkání, naznačilo už rozbruslení, v němž na led vyjelo jen devět hráčů Vajgaru do pole a jeden brankář. Třebíčští soupeře jasně přehrávali a trenér Mejzlík dokonce od druhé třetiny stáhl některé hráče, kteří včera večer hráli za muže v Benátkách. Přesto musel být zápas po druhé třetině ukončen. Došlo tak na poněkud nedůstojný konec pro juniory Horácké Slavie v jinak velmi povedené sezóně, v níž skončili druzí za suverénním Pískem.
Sdílejte článek
 
36.kolo, neděle 6.3.2016
TRE TRE
5:14:0, 1:1, -:-
JHR JHR
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Kajnar (Všetečka, Hort), 9. Bednář (Maštera), 15. Maštera (Bednář, Tůma), 17. Všetečka (Kajnar, Hort), 35. Burian (Urban) - 24. Heřmánek (Čamra). Rozhodčí: Pokorný - Nechvátal, Rampír. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 68. Střely na branku: 60:11. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (30. Šoustal) - Pokrný, Všetečka, Urban, Šimka, Tichý, Tůma, Kirák, Burian, Wasserbauer Ji., Hort, Matov, Kajnar, Maštera, Tůma, Kučera, Bednář
KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Fogl - Kadlec, Jon, Babchuk, Port, Stehlík, Sviták, Martinů, Šafář, Čamra, Heřmánek

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Roman Mejzlík po utkání JUN TRE-JHR 5:1

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024