Menu +

Sdílejte článek
 
26.kolo, sobota 9.3.2019
OLO OLO
5:74:1,1:2,0:4
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Zimovčák (Fehér), 10. Hebar (Zimovčák), 16. Sekanina (Řípa), 19. Fehér (Hebar, Petřeková), 34. Oláh (Hebar) - 4. Tomek (Hájek), 33. Hájek (Přibyl), 33. Tomek, 45. Tomek (Přibyl), 46. Tomek (Hájek), 59. Rymeš (Hájek), 59. Přibyl. Rozhodčí: Novotná - Schejbal. Vyloučení: 5:6.
Sestavy
HC Olomouc: Rychlý (od 33. Vévoda) - Zimovčák, Sekanina, Nemrava, konečný, Gronych, Fehér, Řípa, Oláh, Petřeková, Hebar
SK Horácká Slavia Třebíč: Bláhová (od 20. Svoboda) - Tvarůžek, Rymeš, Beňovská, Kučera, Hájek, Prokop, Tomek, Přibyl, Novák, Doležal, Hájek, Prchal




Ohlasy trenérů

Milan Přibyl - SK Horácká Slavia Třebíč: "Začátek zápasu se silným soupeřem se nevyvíjel podle našich představ, Olomouc se dostala do rychlého vedení čtyřmi góly. Díky psychické odolnosti jsme situaci ustáli a vysokým herním nasazením se nám podařilo obrátit skóre v náš prospěch. Velmi oceňuji, že s námi do zápasu nastoupili i hráči, kteří v týdnu byli s rodiči na prázdninách a pobyt si tak zkrátili, aby podrželi tým. Klíčovými hráči zápasu byli dnes Petr Tomek, který kluky nastartoval 4 vstřelenými góly a brankář Štěpán Svoboda, který od druhé třetiny skvěle reagoval a mimo jedné inkasované branky Olomouc nenechal proměnit žádnou střelu v gól."

Podobné články