Menu +

Sdílejte článek
 
6.kolo, sobota 5.10.2019
BRE BRE
1:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . 05.36 Svoboda A., 43.15 Kotačka (Štorek), 52.49 Štorek Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HC Břeclav:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka Svoboda A., Bláha - Novák, Bobrovský - Kříž Štorek, Dolníček Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Zamazal D., Svoboda F., Staněk

Komentář k zápasu

Třebíčští dorostenci přijeli do Břeclavi jako neporažený tým základní části, skupiny L. Od první chvíle byli na ledě lepším mužstvem a to se projevilo vstřelením prvního gólu již v 6 minutě první třetiny. Bohužel i přes herní převahu se během zbytku první a během celé druhé třetiny nepodařilo vstřelit další branku a tak domácí dorostenci stále hráli v naději na bodový zisk ze zápasu. Hráčům HST střelecky vyšel vstup do závěrečné třetiny a zvýšili na 2:0. K dramatizaci utkání došlo necelých osm minut před koncem, kdy po nešťastném odrazu od brusle se ocitl domácí hráč osamocen před třebíčským brankařem a snížil na rozdíl jednoho gólu. K větší zápletce ve vývoji utkání však nedošlo, jelikož ihned z dalšího střídání šli dorostenci HST opět do dvougólového vedení a to si pohlídali až do konce utkání.

Podobné články