Menu +

Junioři nasázeli soupeři sedm branek a berou tři body

Reportáže
T ř e b í č – V neděli bylo na programu další kolo juniorské soutěže a Třebíčští začali proti Jindřichovu Hradci lépe, když vedli 2:0. Soupeři se povedlo i vyrovnat, a to dvakrát za sebou. Za stavu 3:3 však domácí nasázeli tři branky za sebou a nasměrovali se blízko k výhře. V poslední části Vajgar dokonce snížil na rozdíl jedné branky, domácí si však vzali oddechový čas a vítězství potvrdil Patrik Mojdl. Tři body zůstaly na Vysočině, HST vyhrálo 7:5.
Sdílejte článek
 
3.kolo, neděle 15.9.2019
TRE TRE
7:51:0, 5:3, 1:2
JHR JHR
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Svoboda (Trnka, Bartoš), 22. Trnka (Kotačka, Svoboda), 24. Dvořák, 33. Válek (Koňařík), 37. Bartoš (Válek), 40. Svoboda (Kotačka, Koňařík), 55. Mojdl (Vlk) – 23. Kupka (Glejtek), 23. Tržil (Michal), 31. Cerhán (Tržil), 47. Dúška (Michal), 54. Březina. Rozhodčí: Suchý – T. Mareček, J. Mareček . Vyloučení: 1:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: . Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:3, 6:3, 6:5, 7:5.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Škrdlová, Marek, Koňařík, Vlk, Dvořák – Válek (C), Kotačka, Mojdl, Vedral, Spilka, Makovička, Pacal, Bartoš, Trnka, Svoboda
KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Urban – Kocar, Cerhán, Dúška, Štrajt, Novák – Kochrda, Dýcková, Kupka, Tržil, Březina, Michal (C), Glejtek, Kalaj

Komentář k zápasu

Do utkání lépe vkročili domácí, po střele Trnky se kotouč odrazil k volnému DOMINIKU SVOBODOVI, který lehce skóroval z dorážky.

Třebíčským se vyvedl i nástup do další třetiny, jelikož po nahrávce Kotačky zvyšoval již na 2:0 PATRIK TRNKA.Náhle se strhla doslova přestřelka, protože do jedné minuty J. Hradec vyrovnal! JAKUB KUPKA a následně VOJTĚCH TRŽIL byli označeni za autory branek a skóre bylo 2:2. Bílé hvězdy si vedení vzaly zpět ve 24. minutě, když LUKÁŠ DVOŘÁK procpal kotouč skrz brankáře Urbana – 3:2. Domácí brankář Dobrovolný předvedl dva skvělé zákroky v rozmezí jedné minuty, hostující Tržil si na gólmanovi dvakrát vylámal zuby.

Do třetice Tržil nahrával spoluhráči ADAMU CERHÁNOVI a tomu se zakončení povedlo lépe – 3:3! Pak nastala desetiminutovka, která byla v režii Třebíče. V signalizované výhodě vypálil od modré PATRIK VÁLEK a puk propadl mezi rukou a tělem brankáře až do sítě.Tento hráč se podílel i na další brance, v protiútoku našel JANA BARTOŠE, jenž již na 5:3. A tohle nebylo vše! V poslední minutě druhé třetiny si Adam Kotačka udělal z obránců doslova kuželky, pak našel před prázdnou brankou DOMINIKA SVOBODU a do šaten se šlo za stavu 6:3 pro tým z Vysočiny.

Na začátku mohli Horáci odskočit na větší brankový rozdíl, ale Vedrala vychytal skvěle Urban a brankář J. Hradce si perfektně poradil i s únikem Kotačky. Ve 47. minutě vypálil od modré Michal a LUKÁŠ DUŠEK ztečoval puk přímo pod břevno. Vajgar tedy využil početní výhodu. Naději dal Jihočechům ještě VOJTĚCH BŘEZINA, ten překonal Dobrovolného při skrumáži. Trenéři Třebíče si vzali oddechový čas a vyplatilo se jim to. Protože Jakub Vlk vyzval k zakončení PATRIKA MOJDLA a ten pečetil výhru 7:5 pro Třebíč.





Ohlasy trenérů

Radek Novák (trenér Třebíče): Hráli jsme v dobrém tempu, byla jen škoda, že z těch šancí, co jsme měli, tak hodně z nich nebylo proměněno. Náš největší problém jsou nevynucené chyby, kdy často zbytečně odevzdáváme kotouče soupeři. Finální fázi jsme často řešili až moc složitě...v některých situacích ale naopak moc jednoduše. Tam chybělo prostě jiné řešení. Na tomhle budeme pracovat nadále. V oddechovém čase jsme si řekli, že musíme změnit způsob hry, protože zápas jsme chtěli dotáhnout do vítězného konce. Sezónu bereme od přípravy den po dnu, dáváme si krátkodobé cíle . Nyní nás čeká krátký odpočinek, škola a další tréninky.

Mihulka David st (trenér Jindřichova Hradce): Srovnali jsme na 3:3, ale pak jsme dostali tři branky...tady se podle mě lámal chleba. Poslední třetinu jsme paradoxně vyhráli 2:1, ale už se nepovedlo vyrovnat. Jinak jsme podali bojovný výkon.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024