Menu +

Sdílejte článek
 
5.kolo, sobota 5.10.2019
TRE TRE
5:3
KRM KRM
Statistiky
Branky a nahrávky: . Ostrý (Přibyl), Přibyl (Tomek), Ostrý (Tomek), Přibyl (Tomek, Rymeš), Tomek (Přibyl) Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Bláhová, Svoboda - Hájek M., Rymeš, Gorka, Kučera - Tomek, Přibyl, Ostrý, Prokop, Doležal, Novák, Prchal, Beňovská, Tvarůžek.
HK Kroměříž:




Ohlasy trenérů

Petr Tomek - SK HS Třebíč:

Dnes si mančaft zahrál a prožil velmi napínavý a kvalitní zápas, který se musel líbit, až na výkon arbitrů, i přítomným divákům. Soupeř přivezl pouze 10 kluků do pole, kteří měli vyrovnanou výkonnost a působili velmi sehraně, hrát na dvě lajny je většinou náš úděl, ale tentokrát jsme měli o pár hráčů na lavičce víc my. Mužstvo šlo do vedení gólem v první minutě, ale herně vyrovnaná první třetina skončila remízou. Na začátku druhé třetiny se bohužel hlavní role zápasu ujal jeden z rozhodčích, který k údivu všech, dokoce i kroměřížských, kteří šli po konci útočné akce střelou na branku, normálně střídat, údajně zahlédl puk v naší síti, ikdyž hodnou chvíli po přerušní hry. Ani po výzvě, aby přišel alespoň klukům vysvětlil, proč takto rozhodl, nenašel odvahu se před 10-12 leté děti s vysvětlením postavit. O chvíli později se podobná situace odehrála na druhé straně hřiště, naši kluci už se s týmem u střídačky radovali, ale jediný, kdo puk v brance pro změnu neviděl, byl opět muž v černobílém trikotu. Do třetí třetiny jsme kluky nabádali, aby na tyto situce zapomněli a pokusili se skóre otočit. Zareagovali skvěle a během první minuty bylo dvoubrankové manko smazané a v polovině třetí třetiny už byli dokonce v dvoubrankovém vedení, které i po stupňujícím se tlaku soupeře udrželi a dokázali zápas dovést do vítězného konce.


Podobné články