Menu +

Sdílejte článek
 
9.kolo, sobota 26.10.2019
TEC TEC
5:60:1, 3:3, 2:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . Smola (Balog), Kerbler (Prachař), Smola (Polák), Smolka (Kelbl), Provazník (Balog, Prachař) - Ostrý (Rymeš), Tomek Přibyl), Přibyl, Tomek (Hájek), Hájek (Tomek), Přibyl (Tomek). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
Technika Brno: Článek, Melich Daniel - Zechmeister, Melich Dominik, Kubiak, Hurnický, Polák, Smolka - Balog, Prachař, Kelbl - Provazník, Olma, Matula - Smola, Kerbler.
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Rymeš, Gorka, Ostrý - Tvarůžek, Prokop, Tomek - Hájek, Přibyl, Novák - Doležal, Beňovská.

Komentář k zápasu

Zápas s Technikou dokázali Mladší žáci ovládnout poměrem 6:5. Z ledu soupeře si proto vezou cenné vítězství.



Ohlasy trenérů

Petr Tomek - SK HS Třebíč:

Kluci dnes hráli opravdu týmově, každý se snažil odvést pro tým maximum a poctivě hrát to, na co má. Odměnou byla na konci zápasu společná radost z vítězství. První třetinou jsme propluli bez větších chyb, s mírnou herní převahou a o gól ji vyhráli. Zápas měl velmi slušné tempo a do druhé poloviny jsme vstupovali s dvoubrankovým vedením. Tuto pro nás většinou kritickou část utkání jsme přečkali bez zásadního kolapsu a byli rádi, že do kabin jsme, za vítaným odpočinkem, odcházeli ve vedení o jeden gól. Třetí část byla docela divoká, soupeř stupňoval tempo, ale vždy jsme brzy dokázali na inkasovanou branku odpovědět stejným způsobem a zápas dotáhli do vítězného konce. Těší mě, že všechny naše branky padli po hezkých hokejových kombinacích a týmové souhře a brankář podal velmi slušný výkon.


Podobné články