Menu +

Sdílejte článek
 
21.kolo, sobota 1.2.2020
TRE TRE
4:131:3, 2:4, 1:6
TEL TEL
Statistiky
Branky a nahrávky:9. Lisý (Bauer, Němec), 40. Lisý (Houzar), 40. Doležal, 45. Lisý (Bauer). - 4. Carda ( Pytlík (Hanzák), Pytlík, (Hanzák), 16. Pytlík, 24. Pytlík (Hanzák), 33. Pytlík (Hanzák), 38. Hanzák (Kadlec), 39. Pytlík, 44. Pytlík (Hanzák), 47. Pytlík, 50. Hanzák (Pytlík), 52. Pytlík (Hanzák), 53. Carda (Vávrová), 54. Hanzák (Raulič) . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Krčál (Nosek) - Klouda, Rozsypal, Němec, Jeřábek - Bakus, Kratochvíl, Bauer, Parkan, Houzar, Doležal, Klapetek, Lisý.
HC Telč: Večerka - Chalupa, Raulič, Bohatý, Nerad, Vávrová Šlapal - Houzar, Matulka, Carda, Kadlec, Pytlík, Hanzák, Vaneev, Dubec, Freitich, Modl, Říha.

Komentář k zápasu

Mladší žáci "D" podlehli Telči 4:13. K bodovému zisku nepomohl ani hattrick Antonína Lisého.



Ohlasy trenérů

Martin Čech - SK HS Třebíč:

Dnes jsme nastoupili proti silnému soupeři, který přijel v hodně silné sestavě. Začátek nebyl z naší strany dobrý, ale pak se hra vyrovnala a místy jsme předvedli pěkný hokej. V závěru druhé třetiny se nám podařilo snížit, bohužel třetí třetina se nám nepovedla. Pár pěkných akcí se nám během zápasu povedlo, bohužel nás trápila i koncovka. V soupeřově týmu vyčnívali dva hráči, kteří se podíleli téměř na všech gólech a spolu s vysokými obránci, kterých se někteří naši hráči báli, zapříčinili naši porážku.


Podobné články