Menu +

Sdílejte článek
 
25.kolo, sobota 18.1.2020
TRE TRE
9:22:0, 7:1, 0:1
ORL ORL
Statistiky
Branky a nahrávky: . 0.05 Kotačka (Štorek, Dolníček), 12.32 Dolníček (Kotačka), 20.45 Kotačka (Štorek, Dolníček) 25.17 Bína (Svoboda A.), 28.55 Kuba (Bína, Michalčuk), 29.05 Zamazal D. (Svoboda F., Svoboda A.) 30.43 Michalčuk (Svoboda A.), 36.25 Kotačka (Michalčuk, Kříž), 38.03 Kotačka (Štorek) Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka, Martin Svoboda A., Bláha - Šinkovský, Kříž - Šoltés Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Zamazal , Svoboda F, Vildomec.
HC Orlová:

Komentář k zápasu

Dorostenci HST šli do zápasu v pozměněné sestavě, do které zasáhli nemoci a to se především týkalo obranných řád. Další hráči nastupovali po nemoci a tak zápas se soupeřem z druhé poloviny tabulky mohl přinést překvapení. Samotný zápas začal ve velmi dobrém tempu a domácí dorostenci byli aktivnějším mužstvem, což se postupně začalo projevovat i na skóre zápasu. Po druhé třetině byl výsledek jednoznačný a tak do závěrečné třetiny šli hráči HST se změnami v sestavě, které měli umožnit nemocným nebo hráčů po nemoci si odpočinout. I proto třetí třetina nic zajímávého nepřinesla, přesto, že hráči HST byli stále lepším mužstvem, ale nepodařilo se jim to vyjádřit gólově.

Podobné články