Menu +

Sdílejte článek
 
29.kolo, sobota 8.2.2020
TRE TRE
6:23:1, 2:0, 1:1
KO2 KO2
Statistiky
Branky a nahrávky:11.38 Štorek (Dolníček, Bláha), 12.20 Štorek (Dolníček), 15.06 Kotačka (Svoboda A.) 20.55 Dolníček (Kotačka), 24.06 Kříž (Kuba), Štorek (Kotačka) . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka Svoboda A., Bláha - Novák, Bobrovský - Šinkovský Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Kříř, Michalčuk - Zamazal D., Svoboda F., Krotký
HCM Warrior Brno:

Komentář k zápasu

První zápas poslední třetiny skupiny R o postup přivedl do Třebíče hráče Warriors Brno. Jednalo se o prestižní zápas mužstev, bojujících o čelo skupiny a tudíž i o postup ze skupiny. Do zápasu vstoupili lépe bruslící hostující brněnští hráči a hned v úvodu šli do vedení z přísně nařízeného trestného střílení. Na tento gól odpověděli domácí třemi góly v rozmezí 3 minut a tím zápas otočili. Navíc v úvodu druhé třetiny přidali další dvě branky a vytvořili si tak pohodlný náskok na zbytek utkání. Hosté na začátku třetí třetiny ještě snížili na rozdíl třech gólů z přesilové hry, ale více se jim v zápase již nepodařilo. Naopak domácí dorostenci ještě přidali jeden gól, kdy využili soupeřovu hru bez brankaře.

Podobné články