Menu +

Sdílejte článek
 
34.kolo, sobota 7.3.2020
ORL ORL
3:10:0, 1:0, 2:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 51.17 Bláha (Svoboda F., Michalčuk). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HC Orlová:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka, Martin Svoboda A., Bláha - Novák, Bobrovský - Šinkovský Štorek, Dolníček, Kotačka - Kuba, Bína, Michalčuk - Zamazal D., Svoboda F., Kříž

Komentář k zápasu

Víkendové dvojzápasy mohly již rozhodnout o postupujícím ze skupiny R. Tato skutečnost pravděpodobně svazovala třebíčským dorostencům nohy a tak v zápase, který měl být bodovou povinností, hráli bohužel druhé housle. Vstup do zápasu vypadal nadějně, ale vytvořené šance se neproměnili a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Úvod druhé třetiny poskytl hráčům HST několik přesilových her po sobě včetně přesilovky 5 na 3, ale poskytnuté přesilovky byly trestuhodně promrhány alibistickou hrou. Od této chvíle přebrali iniciativu domácí, vstřelili dva góly, a iniciativu si udrželi ji až do konce zápasu. Na jejich výhře nezměnila ani závěrečná hra hráčů HST bez brankaře, kdy naopak inkasovali po třetí. Tento výsledek znamenal ztrátu pohodlného náskoku před druhým týmem tabulky Polskem U16. Naštěstí pro dorost HST v tomto kole klopýtli na ledě Opavy i Poláci, takže následujícím utkáním by si v případě vítězství mohli třebíčští dorostenci zajistit postup ze skupiny R.

Podobné články