Menu +

Sdílejte článek
 
24.kolo, pátek 3.1.2020
LAN LAN
2:1sn0:0, 0:0, 1:1, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: . 60. Vedral (Svoboda) - 51. Preisner (Dostál) sn. Preisner Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
TJ Lanškroun: Kaplan - Mareš, Šlezingr, Macháček - Preisner, Paclík, Doležal, Kryulyak, Markytán, Hepnar, Šembera, Dostál.
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný - Marek, Budín, Koňařík, Vlk, Dvořák - Kotačka A. Mojdl, Vedral, Spilka, Patočka, Pacal, Průša, Trnka, Svoboda.

Komentář k zápasu

V dalším zápase Nadstavbové části ligy juniorů zajížděli třebíčští hokejisté do Lanškrouna. Zde odehráli dobrý zápas, jemuž chybělo jediné - větší útočná potence. Horáci si domů vezou alespoň jeden bod, když prohráli 1:2 po samostatných nájezdech. Jedinou branku bílých hvězd vsítil Zdeněk Vedral.



Ohlasy trenérů

Milan Přibyl - SK HS Třebíč:

Kluci dnes předvedli parádní výkon. Prakticky celý zápas jsme hráli velmi dobře. Bohužel jsme udělali devět minut před koncem chybu, díky čemuž se soupeř dostal do vedení 1:0, ale to se stává. Musím ocenit týmovou bojovnost, protože kluky tento nepříjemný moment nepoložil. Odměnou jim bylo 20 vteřin před koncem vyrovnání na 1:1. Zápas nakonec dospěl až do samostatných nájezdů, které jsme sice nezvládli, ale i tak jsem s naším výkonem spokojen. Nyní se důkladně připravíme na další zápasy, kde se budeme chtít vrátit na vítěznou vlnu.


Podobné články