Menu +

Je to tam! Ze Sokolova vezeme další výhru. Ve čtvrtek souboj Frýdkem

Reportáže
T ř e b í č - Třebíčští zajížděli do dalekého Sokolova, kde šli do vedení dokonce 2:0 po brankách Nedvídka a Šťovíčka. Domácí sice srovnali ještě do poloviny utkání, ale pak se trefovali jen Horáci. Radim Ferda vstřelil vítězný gól ještě před koncem druhé třetiny a v poslední části přidali branky Laš a Psota. Bílé hvězdy si připsaly již sedmé vítězství po sobě a hned zítra doma, tedy ve čtvrtek, je čeká důležitý zápas s Frýdkem-Místkem, na který mají momentálně náskok sedmi bodů! Přijďte nás podpořit. Desítku nevzdáme!
Sdílejte článek
 
54, středa 26.2.2020
SOK SOK
2:51:2, 1:1, 0:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 19. Švec (T. Rohan, Grim), 28. Švec (Kadeřávek) – 14. Nedvídek (Šťovíček), 16. Šťovíček (Vodný), 39. Ferda (Malec, Kowalczyk), 41. Laš (Psota, Bittner), 60. Psota (Laš, Bittner). Rozhodčí: Čáp, Valenta – Hnát, Belko. Vyloučení: 2:3, navíc V. Čejka (TRE) 10 minut OT. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 501. Střely na branku: 24:35. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:5.
Sestavy
HC Baník Sokolov: Kašpar – Přindiš, Vodička, P. Michálek, Kadeřávek, Pařízek, A. Rulík – Švec, T. Rohan, Grim – Urban, Osmík, Houška – Čejka, Berčík, Uhlík – Remta.
SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Furch, Szathmáry, Padrnos, Nedbal, V. Čejka, Kowalczyk, Hort – Vodný, Nedvídek, Šťovíček – Laš, Bittner, Psota – Malec, Václavek, Ferda – Michálek, Tadeáš Král, P. Kratochvíl.

Komentář k zápasu

První šanci v utkání mel třebíčský Nedvídek, jeho střelu v situaci dva na jednoho nakonec Kašpar dokázal i se štěstím chytit. Lukáši Nedvídkovi to ale vadit nemuselo, ve 14. minutě to byl právě on, který otevřel skóre! Martin Šťovíček ho našel volného mezi kruhy a první jmenovaný si počínal zkušeně. O dvě minuty později se zase prosadila první formace Třebíče. Michal Vodný nahrál Martinu Šťovíčkovi a ten to vzal na sebe. Střelou na bližší tyč propálil brankáře domácích – 0:2. Sokolov ale dokázal ještě snížit do konce první části. K Marku Švecovi se odrazil kotouč příhodně a příklepem propálil Jekela.

Ve druhé periodě měli jako první příležitost hosté, ale Laš ani Psota nepřekonali ležícího Kašpara. Sokolov poté dokonce vyrovnat! Byl to zase Marek Švec, který ujel třebíčské obraně a blafákem do bekhendu byl úspěšný. Pavel Jekel pak parádně zasáhl proti střele Osmíka, na druhé straně si vedl skvěle i sokolovský brankář proti střele Bittnera. Poté přišla chvíle pro Radima Ferdu, ten v předposlední minutě této třetiny projel ve velké rychlosti po levém mantinelu a nachytal brankáře střelou z nulového úhlu! Lepší závěr druhé části si Horáci přát nemohli.

Do poslední třetiny vlétli skvěle Horáci, kteří se trefili po 58 sekundách. Ladislav Bittner projel po pravé straně, jeho pokus byl vyražen před brankoviště, kde Marek Laš zametl kotouč do branky. Třebíčští měli i další šance, Čejka vybídl Vodného, ale jeho teč dokázal pokrýt bezvadně gólman Kašpar. Sokolov se ještě pokoušel o drama, dvě minuty před koncem odvolal brankáře, ale neprosadil se ani v šesti. Naopak hosté pečetili vítězství další brankou, když odkrytou klec trefil Matěj Psota.

Třebíčští tak vyhráli posedmé v řadě a naladili se skvěle na čtvrteční utkání s Frýdkem-Místkem.





Ohlasy trenérů

Připravujeme...

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024