Menu +

Na jeden gól se většinou nevyhrává. Třebíč padla v Prostějově 1:3

Reportáže
Zásadní byla pro přípravné utkání v Prostějově první perioda, během ní se domácí dostali do vedení 2:0, což se ve zbytku zápasu ukázalo jako klíčové. V průběhu druhého dějství sice dokázal snížit kanonýr Ladislav Bittner, ale to bylo ze strany Horáků tentokrát vše. K vyrovnání nepomohl ani nápor a několik velkých šancí v závěrečném dějství. Naopak Jestřábi pečetili svou výhru gólem do prázdné brány.
Sdílejte článek
 
, čtvrtek 19.8.2021
PRO PRO
3:12:0, 0:1, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Mrázek (Beránek), 6. Beránek (Mrázek, Jáchym), 60. Husák (Jáchym) – 34. Bittner (Psota). Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.
Sestavy
LHK Jestřábi Prostějov: Altrichter – Husák, Havlík, Klimíček, Babka, Krejčí, Vala – Beránek, Jáchym, Mrázek, Jelínek, Kloz, Rudovský, Jiránek, Štefka, Švec, Koblížek, Novák Martin, Dubský.
SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán – Forman, Furch, Mlčák, Gabrhelík, Chalupa, Zukal, Svoboda – Šťovíček, Bittner, Psota, Vodný, Nedvídek, Střondala, Krliš, Gajarský, Ferda, Křehlík, Michálek, Vedral.




Ohlasy trenérů

Aleš Totter - LHK Jestřábi Prostějov: Prvních deset minut bylo solidních. Dali jsme v nich krásné dva góly. Pak ty dvě přesilovky, a ještě střídání předtím jsme byli nedbalí, začali jsme předržovat kotouče a byli jsme všude o krok později. Vyústilo to v to, že jsme ztratili mementum zápasu. Mohli jsme přidat gól na 3:0, ale místo toho jsme se dostali ze zápasu. Soupeř měl šance a třetí branku jsme dali až v power play. Za to, jak jsme se prezentovali, jsme rádi za výhru a že jsme to dokázali dotáhnout k vítězství. Tak před domácími fanoušky padesát minut nemůžeme hrát, nebylo to podle našich představ.

Kamil Pokorný - SK Horácká Slavia Třebíč: Vůbec nejsme spokojeni se vstupem do utkání. Celou první třetinu jsme hráli staticky, bez soubojů a dvougólové vedení domácích rozhodlo o výsledku utkání. Ve druhé a třetí třetině se náš výkon zvedl. Dostali jsme se do zápasu, a i přes gólové šance ve třetí třetině se nám srovnat nepodařilo. Hráči si musí uvědomit, že za takhle odfláknutým úvodem se zápas nevyhrává. Utkání nám ukázalo, jak jsou hráči schopni reagovat pod tlakem. A na některé výkony budeme reagovat.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024