Menu +

Třebíčští poprvé v přípravě vítězí, Modré Krídla Slovan přetlačili v nájezdech

Reportáže
B r a t i s l a v a - K šestému přípravnému utkání zajížděli hráči Horácké Slavie podruhé na led soupeře, tentokrát do Bratislavy na led Zimného Štadiónu Ondreja Nepelu. Tam se v netradičním čase od 13:30 střetli se záložním týmem Slovanu Bratislava, který vystupuje pod názvem Modré Krídla Slovan. Ten byl pro utkání posílen několika hráči z prvního týmu, tedy ze Slovanu Bratislava. Protože zápas skončil po šedesáti minutách nerozhodně 2:2 a nerozhodlo ani prodloužení, musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V nich byli Třebíčští úspěšnější a vyhráli je 4:2, celkově tedy zvládli utkání 3:2. Bližší informace a ohlasy trenérů zjišťujeme a budeme co nejdříve aktualizovat. Další přípravné utkání čeká bílé hvězdy na třebíčském ledě už v úterý 29. srpna, kdy od 17:30 přivítají silný celek Pardubic B.
Sdílejte článek
 
, čtvrtek 24.8.2023
SLB SLB
2:3sn1:0, 0:0, 1:2 - 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 19. Klučiar, 53. Trubač (Klučiar) - 51. Bittner (Bořuta, Dočekal), 59. Berka (Poizl), 65. vítězný nájezd Frömel. Rozhodčí: Výleta, Tvrdoň. Vyloučení: 6:3, navíc Dudas (SLB) 5 + OT do konce utkání. Využití:0:1 . V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2.
Sestavy
Slovan Bratislava: Andrisik – Marcinko, Huser, Královič, Bohunický, Vidovič, Demo – Dudas, Preisinger, Ožvald – Klučiar, Petráš, Trubac – Vidovič, Demo, Včelka – Adamčík, Volkov, Olos.
SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán – Bořuta, Baláž – Macháň, Vodička – Poizl, Furch – Adam Svoboda – Dočekal, Bittner, Psota – Matěj Svoboda, Horváth, Ferda – Berka, Vodný, Frömel – Matyáš Svoboda, Malý, Stehlík – Michalčuk.

Komentář k zápasu





Ohlasy trenérů

​Jaroslav Barvíř - SK Horácká Slavia Třebíč​: Do dnešního utkání jsme na rozdíl od minulých zápasů vstoupili velice dobře. Hráli jsme ve výborném pohybu a myslím si, že po celý zápas jsme určovali tempo hry. Vytvořili jsme si v průběhu zápasu dostatek šancí, bohužel jsme je ale neproměnili. Trošku jsme si hru zkomplikovali hrubou individuální chybou, po které jsme vlastně z druhé soupeřovy střely dostali gól. Zhruba po padesáti minutách jsme srovnali po tvrdé práci na 1:1. Bohužel hned vzápětí jsme byli nekoncentrovaní, propadli jsme a dostali jsme gól na 1:2. Díky naší přesilovce jsme srovnali na 2:2. Přesilovek jsme dnes měli víc a mohli jsme si jimi pomoct víc. Po šedesáti minutách tak byl stav 2:2. Řekl bych, že jsme byli lepším týmem, bohužel jsme ale ztroskotali na gólmanovi domácích. Prodlužovalo se pět minut hry tří proti třem, kde ale žádná větší šance ani na jedné straně nepřišla. Nájezdy jsme zvládli výborně, ze čtyř jsme proměnili všechny. Soupeř nás dnes neprověřil příliš v obranné fázi, ale my jsme dnes chtěli hlavně vyhrát, být efektivnější než v předešlých zápasech. To se povedlo a můžeme nezdary hodit za hlavu. Je dobře, že se nám povedlo vyhrát a hráči si trochu zvedli sebevědomí, pomohli si psychicky... Mohli jsme jít víckrát do brány, do koncovky, ale to jsou věci, na kterých pracujeme. Teď máme po měsíci tvrdé práce tři dny volna a v pondělí znovu naskočíme do tréninku.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024