Menu +

MBL - TRE 1:1 - Třebíč vyválčila v Boleslavi důležitý bod

Reportáže
T ř e b í č - Utkání mezi osmým a třináctým celkem prvoligové tabulky nepatřilo k nejatraktivnějším. Přitom v úvodu zápasu to vypadalo jinak. Již ve druhé minutě poslal Nouza Mladoboleslavské do vedení. Běžela 14. minuta a stav byl nerozhodný. Ve vlastním oslabení se totiž trefil Martin Fryauf, který využil Lukáčovy asistence. Další branky již ale diváci v Mladé Boleslavi nespatřili a to ani v závěrečném pětiminutovém prodloužení. Třebíčští tak ve čtvrtém zápase za sebou bodovali. Důležité pro ně je také to, že opět dokázali utkání, ve kterém prohrávali, dovést k zisku cenného bodu a to navíc na ledě týmu, jenž byl dle papírových předpokladů jasným favoritem.
Sdílejte článek
 
22.kolo, čtvrtek 10.11.2005
MBL MBL
1:11:1, 0:0, 0:0 - 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Nouza (Vrbata) - 14. Fryauf (Lukáč, Květoň). Rozhodčí: Svoboda - Jelínek, Šmíd. Vyloučení: 4:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1200. Střely na branku: 31:29. Průběh utkání: 1:0, 1:1.
Sestavy
BK Mladá Boleslav: Mařík – Řezníček, Šrek, Vyhlídal, Štrach, Drábek, Čech – Nedorost, Langhammer, Fadrný – M. Krupka, Kameš, Rozsíval – Kocák, Hradecký, Beck – Nouza, Vrbata, L. Krupka.
SK Horácká Slavia Třebíč: Šindelář – Lukáč, Hrbáček, Rehák, Lučka, Ščerban, Šefčík, Bulička, Sláma – Květoň, Oliva, Fryauf – Látal, Sobotka, Pelán – Korotvička, Tatarčík, Hanzal – Přibyl, Zahradník, Čech.

Komentář k zápasu

Po jedenácti vteřinách hry sice pálil třebíčský Oliva a po něm to od modré zkoušel také Lukáč, to ale na dlouhé minuty bylo v hostujícím provedení vše. Domácí totiž uzavřeli soupeře v jeho obranné třetině a na konci druhé minuty také udeřili. Po přihrávce Vrbaty se štěstím skóroval Nouza a zdálo se, že domácí nakročili k pohodovému zápasu – 1:0.

Jenže opak byl pravdou. Co byla přitom boleslavským hráčům platná převaha, když v koncovce se už vícekrát neprosadili. Navíc v oslabení, to když běžela 14. minuta, inkasovali na 1:1. Od modré střílel Lukáč, Fryauf jeho střelu tečoval a Mařík byl bezmocný. To také bylo, pokud jde o góly, ve čtvrtečním večeru vše.

Pokud jde o druhou třetinu, průnik Rozsívala zastavili hosté jen za cenu faulu, bekhendový pokus M. Krupky byl snadnou kořistí pro Šindeláře a gólem neskončila ani rychlá kombinace v provedení dvojice M. Krupka – Rozsíval.

Ve třetí třetině hráli domácí celkem čtyřikrát v početní převaze, ani to jim ovšem k vítězné trefě nepomohlo. Po objetí hostující branky se totiž neprosadil Rozsíval, Šrekův pokus Šindelářovi vypadl z lapačky a dorážka Langhammera také v síti neskončila, do černého nemířily ani dvě Vyhlídalovy střely a sám před třebíčskou brankou se neprosadil ani Vrbata. Ani prodloužení pak o vítězi nerozhodlo a tak si nakonec oba celky rozdělily po bodu.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024