Menu +

HRK-TRE 5:2 - Třebíčští Hradci porážku neoplatili

Reportáže
T ř e b í č - První vzájemný zápas s Hradcem Králové v letošní přípravě se konal na třebíčském ledě a hosté v něm zvítězli 2:0. Hokejisté Horácké Slavie ale před dvěma týdny podali proti svému soupeři solidní výkon a do Hradce odjížděli s ambicemi na odplatu. Otěže zápasu však hned od začátku převzali domácí a ve druhé třetině vedli již o čtyři branky. Třebíčští sice ještě dokázali do konce druhé části snížit, ale Hradec si v závěrečném dějství jednou brankou vedení pojistil, ačkoliv poslední slovo měli opět hosté, když korigovali stav na konečných 5:2.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 16.8.2005
HKR HKR
5:21:0, 3:1, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a asistence: 8. Volráb (Potůček), 32. Luštinec, 33. Diviš (Fořt), 37. Volráb (Luštinec, Diviš), 45. Fořt (Kašík, Koudelka) – 38. Pešek (Hrbáček), 58. Zahradník (Pelán). Vyloučení: 7:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 346.
Sestavy
Mountfield HK: Dušek (Koutský) - Blanár, Šeda, Mocek, Čížek, Hendrich, Fejgl, Plíhal - Valko, Fořt, Roubík, Diviš, Kašík, Volráb, Luštinec, Štolc, Domin, Potůček, Koudelka.
SK Horácká Slavia Třebíč: Šindelář (Luňák) - Hrbáček, Rehák, Šefčík, Sláma, Bulička, Ščerban, Lučka, Sedláček - Fryauf, Sobotka, Přibyl - Laš, Oliva, Látal - Pelán, Zahradník, Culka - Topol, Čech, Caha - Pešek.

Komentář k zápasu

Skóre otevřel v 8.minutě Daniel Volráb, poté utekli Energetici soupeři postupně až na čtyřbrankový náskok, to prostřelil Filipa Šindeláře Jakub Luštinec, Richard Diviš a podruhé v utkání Daniel Volráb. Třebíčští snížili až ve 38. minutě, kdy hráli přesilovou hru, úspěšným střelcem byl Michal Pešek. O šest minut později překonal třebíčského gólmana Patrik Fořt a zvýšil na 5:1. Konečnou podobu výsledku dali pak hosté v 58. minutě tvrdou střelou Petra Zahradníka tentokrát v oslabení.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024