Menu +

4. třída: Z Velkého Meziříčí s třígólovou mikulášskou nadílkou

Reportáže
T ř e b í č - Na led svého rivala, Velkého Meziříčí, přijeli Třebíčští s vizitkou zatím neporaženého mužstva. Domácí ztratili v dosavadním průběhu soutěže jenom dva body, proto se očekávalo vyrovnané utkání. Domácí hráči však v tomto střetnutí převyšovali Horáckou Slavii ve všech směrech - bruslení, technice, kombinaci i bojovnosti a zaslouženě zvítězili 3:0. Hosty výrazně podržel brankář David Svoboda a zabránil tak většímu rozdílu v konečném skóre.
Sdílejte článek
 
10.kolo, neděle 4.12.2005
VME VME
3:01:0, 2:0, 0:0
TRE TRE
Sestavy
HHK Velké Meziříčí:
SK Horácká Slavia Třebíč: K.Vejmelka, D.Svoboda - P.Veškrna, M.Štveráček, F.Pyrochta, T.Hodek, J.Dobeš, A.Oburka - J.Tůma, R.Bartůněk, J.Válal - O.Urban, J.Abrahám, M.Mejzlík - J.Jahoda, T.Balík, P.Matov

Komentář k zápasu

Od úvodního buly bylo vidět, že hosté si s sebou nepřivezli to, co je zdobilo úvodních devět kol - dobré bruslení a bojovnost. Hned v úvodní minutě se domácí hráči ujali vedení a hosty vůbec nepouštěli na dostřel své brány. V úvodní třetině Třebíčští mladíci vystřelili pouze jedenkrát, ale ani s touto střelou neměl domácí brankář žádné potíže. To třebíčský gólman se musel hodně snažit, aby neinkasoval další gól.

Ve druhé třetině se obraz hry vůbec nezměnil, během dvou minut třebíčští inkasovali a domácí měli režii utkání pod kontrolou.

Ve třetí části si domácí výsledek s přehledem uhlídali a hosté mohou děkovat jenom brankáři Davidu Svobodovi, že neodjeli s vyšším přídělem

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024