Menu +

Na Kladně po dobrém výkonu bez bodů, v sobotu důležité utkání s Havířovem

Reportáže
T ř e b í č - Na Kladno odjížděli hokejisté Horácké Slavie se Silvesterem Kuskem v sestavě, navíc posíleni o Radima Zohornu. Se silným soupeřem odehráli hokejisté Horácké Slavie dobré utkání, žehrat mohou pouze na neproměněné šance ve druhé třetině. Domácí hráli za vyrovnaného stavu 1:1 dlouhou přesilovou hru za krvavé zranění jednoho ze svých spoluhráčů a dokázali ji i potrestat pár sekund před vypršením čtyřminutového trestu. Od té doby pak Třebíčští tahali za kratší konec provazu a na další vyrovnání už nedosáhli. V závěru utkání pak upravili Lukášem Vágnerem na konečných 4:2 pro Kladno.
Sdílejte článek
 
44.kolo, středa 9.1.2019
KLA KLA
4:21:1, 1:0, 2:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 8. J. Říha (Machač, Zikmund), 31. J. Říha (J. Strnad, Vampola), 50. J. Říha (Vampola), 54. J. Strnad (Vampola, Romančík) – 20. Vl. Brož (Kusko, Nedvídek), 56. L. Vágner (Střondala, R. Zohorna). Rozhodčí: Děděk, Šindel – Gabriel, Zmeškal. Vyloučení: 6:4. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1394. Střely na branku: 33:31. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2.
Sestavy
Rytíři Kladno: Cikánek – Nash, Veber, J. Říha, P. Hořava, Zelingr, Romančík, Šesták – Svedlund, Vampola, J. Strnad – Kubík, T. Kaut, Redlich – Jelínek, Machač, Zikmund – Kružík, Filip, Vildumetz.
SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Vl. Brož, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, Bilčík, Furch – Vodný, Střondala, R. Zohorna – Kusko, Nedvídek, Psota – Malec, Tadeáš Král, Paták – Süss, M. Novák, P. Kratochvíl.




Ohlasy trenérů

Jindřich Lidický - Rytíři Kladno: Utkání bylo vyrovnané. My dali víc gólů. Kdyby je dal soupeř, tak by vyhrál on a bylo by to stejně tak zasloužené. Šance měly oba týmy, my jsme to tam ale propálili od modré. Zaplaťpánbůh za body. Bylo to strašně těžké utkání, Třebíč má v týmu šikovné hráče a hrála opravdu dobře. Pro nás to jsou dobré tři body.

Martin Sobotka – SK Horácká Slavia Třebíč: Z mého pohledu jsme dnes neodehráli vůbec špatné utkání. Dobře jsme plnili pokyny a domácím jsme byli hlavně v první třetině více než vyrovnaným soupeřem. Na vedoucí gól Kladna jsme dokázali poměrně rychle reagovat vyrovnáním. Zápas se podle mne zlomil v době, kdy jsme měli dvě vyložené šance, které jsme ale nedali. Pak přišlo čtyřminutové oslabení, kde jsme na jeho konci inkasovali gól. Rázem místo abychom vedli, jsme prohrávali. Ve třetí třetině jsme pak prohrávali už o tři góly a stihli jsme už jen kosmeticky upravit na 4:2. V brance dnes dostal přednost Pavel Jekel, protože Dominik Svoboda by dnes chytal v deseti dnech pátý zápas, tak jsme mu chtěli dát také nějaký odpočinek. Pavel dnes odchytal velmi dobré utkání, tady na Kladně se mu vždycky dařilo, podržel nás a žádný špatný gól dnes nepustil.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024